Hilding Aktsam Baddmadrass

En bäddmadrass som tagits fram i samarbete med Astma- och Allergiförbundet. Allt från materialval till utformning har genomförts med allergikerns bästa i åtanke. Aktsam är som mest effektiv i kombination med Hildings ramsängar.
Bm Aktsam
3 340 kr

Mer om Hilding Aktsam Baddmadrass

Bäddmadrassen Aktsam är en ovärderlig komponent i det allergianpassade sovrummet. Den har kommit till genom ett samarbete mellan Hilding och Astma- och Allergiförbundet. I kombination med Hildings resårsängar uppfylls de stränga kraven för att sängen ska få märkas med Svalan. Om du lider av allergiska besvär är Aktsam utan tvekan bäddmadrassen för dig.

Aktsam består av noggrant utvalda material med de egenskaper som krävs för att hämma förekomsten av allergiframkallande ämnen. Stoppningen av perforerad Softex ger en sval och skön liggyta, komplett med ett mjukt bomullsöverdrag. Alla material är ofärgade för att minska förekomsten av allergener.

Observera att även om Aktsam har ett tätt bomullstyg som hindrar husdammskvalster från att ta sig in i madrassen så ersätter den inte ett kvalsterskydd. Den som lider av kvalsterallergi bör därför komplettera med ett sådant.
Namn Hilding Aktsam Baddmadrass
Artikelkod Bm Aktsam
Läs mer

Betyg & omdömen