BED SÄNGAR

BEDS SÄNGTYPER

KONTINENTALSÄNGAR

RAMSÄNGAR

STÄLLBARA SÄNGAR

MER FRÅN BED

BÄDDMADRASS

SÄNGBEN

SÄNGGAVEL

OM BEDS SÄNGAR

NORDISK SÄNGFILOSOFI

Sängtillverkaren Bed har sitt ursprung i en modern möbelindustri där form och funktion sätter tonen. Varje säng ger ett mycket kompetent intryck och andas kvalitet utan att för den skull göra en stor sak av det. Kollektionen är framtagen i samråd med SOVAs utvecklingsteam och bygger på ett hederligt hantverk med lång erfarenhet. Bed står för det stilrena, välbyggda och genuina. Nordisk i både attityd och känsla. Rakt på

Bed sängar

LIKA DELAR KOMFORT OCH KÄNSLA

Bed talar till ditt sunda förnuft. Kompletta och välbyggda sängar av hög kvalitet som ger kroppen avlastning på rätt ställen. 7-zon Active pocketresår i hela kollektionen och helkassett för optimal kontinentalkänsla. Lika sköna att sträcka ut i som att vila ögonen på. Beds sängar är som sängar ska vara. Stabila, stilrena sängar du kan lita på i alla lägen.

RAKT PÅ SAK

Beds sängkollektion är heltäckande. Utbudet sträcker sig från elegant ställbara breda modeller med diskret integrerad motormekanik och trådlös fjärrkontroll, till flera stilsäkra kontinentalmodeller i en jordnära färgskala. Dessutom erbjuder Bed ett brett urval av gavlar, ben, tyger, bäddmadrasser, material och stilar. Valmöjligheterna är många. Och sömnadskvaliteten håller högsta klass.

GARANTERAD HÅLLBARHET

Det finns genomgående en stor yrkesstolthet hos Bed. Ingen del i någon sängkonstruktion har förbisetts. Allt är noga avvägt och anpassat för att klara dina hårt ställda krav på hållbarhet och kvalitet. Det är också därför varje Bed kommer med 25 års garanti mot ram och fjäderbrott, samt 3 års garanti på motorer till ställbara sängar.

VILL DU PROVA EN BED SÄNG?

VAD SÄGER VÅRA KUNDER