Information om Corona (COVID-19)

Betalningsalternativ


TA DET LUGNT
MED BETALNINGEN

På ett snabbt och enkelt sätt kan du dela upp din betalning på
1, 6, 12, 24, 48 eller 72 månader. Välj den betalningstakt som känns bäst för dig.

6 månader

12 månader

24 månader

48 månader

72 månader

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

AVLASTNING FÖR RYGG, NACKE OCH PLÅNBOK

Det viktigaste för oss på SOVA är att du ska kunna välja en säng du provat ut och som är anpassad för din kropp. Priset ska inte vara det enda som styr ditt val. Därför erbjuder vi en rad olika finansieringsalternativ som gör det möjligt att sova gott oavsett budget.

KORTBETALNING
Kortbetalning sker i samarbete med Nets. Du kan betala ditt köp med giltigt betalkort, Visa eller Mastercard. Vi lagrar aldrig någon information kopplad till dina betaluppgifter, exempelvis kreditkortsnummer. Informationen är krypterad och går direkt till banken.
Vi följer lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal i alla lägen och värnar alltid om din intregritet.

SOVAKONTO / SUPREME CARD GOLD
I samarbete med Resurs bank kan vi erbjuda vårt mycket förmånliga SOVAkonto med upp till 24 månaders räntefri delbetalning. Till SOVAkontot får du som kund även ett Supreme Card Gold. Ett av marknadens förmånligaste kreditkort med poängshop. 1 krona motsvarar 0,5 poäng.

KONTO / DELBETALNING
Med detta konto ger vi dig som kund möjligheten att dela upp betalningen räntefritt i 6, 12 eller 24 månader. Vid delbetalning tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kronor samt 45 kronor per månad i administrationsavgift. Detta betalningsalternativ är ej poänggrundande
som i fallet SOVA konto. Kontot avslutas med sista inbetalningen.

FAKTURABETALNING
Du kan självklart även betala din vara mot faktura. Du får alltid 30-60 dagars kredittid beroende på när i månaden du gör ditt köp. Fakturan är varu- och momsspecificerad och kommer till dig med e-post. Det tillkommer ingen fakturaavgift. Resurs bank kan sedvanligt komma att pröva din ansökan om konto/faktura.