Blogg, Reportage, Tips

En säng – många möjligheter

Läs vad våra kunder som provat ställbar säng har att säga.

”Varför skulle jag ha en ställbar säng? Jag sitter sällan i sängen och jobbar, jag har inga ryggproblem och sover jättegott i min vanliga säng. Då behöver jag ju ingen ställbar. Eller? Visst, nu när jag ammar vore det ju guld värt att snabbt kunna ändra ställning. Och min man ligger ju i och för sig ofta och läser på kvällen – med ett par kuddar uppallade bakom sig. Som han ändrar och fixar med hela tiden för att det ska vara bekvämt. Ok, när minste sonen var förkyld senast så funkade det ju sådär att palla upp sängen på manuell väg…  Förutom det sover vi ju bra. Visst, jag vrider och vänder mig en del – men det gör väl alla? Man behöver ju hitta en ny skön ställning efter ett tag? När jag stukade foten för ett halvår sedan hade det kanske varit toppen om jag på ett enkelt sätt hade kunnat ha den lite i högläge när jag sov, det bultade och sprängde rätt ordentligt i den och att ha kuddar under bäddmadrassen blev inte jättebra..  Och jag läste faktiskt någonstans att det var bra för blodcirkulationen att höja fotändan lite. Kanske hade det underlättat för mina frusna fötter och jag hade kunnat skippa dunsockarna om natten…?”

Har du också föreställningen om att en ställbar säng inte behövs?

Många av våra kunder som resonerat så, har ändrat uppfattning helt efter att ha testat en ställbar.

Kom in och prova och upplev skillnaden du också!

Tidigare inlägg:

Snooza

Snooza på rätt sätt

Väckarklockan tycks alltid ringa när vi sover som allra bäst. Vi är många som rent instinktivt trycker på snooze och vänder oss om. M...

Läs mer

Köpa säng tips

Köpa säng tips

EN GUIDE ATT HÅLLA I HANDEN Vissa lägger mer pengar på sin kontorsstol än på sin säng. Med tanke på att du spenderar en tredjedel av...

Läs mer

Duntäcken bäst i test

Sängar bäst i test

VILKEN SÄNG ÄR IGENTLIGEN BÄST I TEST? Vi vill att det ska vara enkelt för dig att välja rätt säng – därför strävar vi efter att erb...

Läs mer

Duntäcken bäst i test

Duntäcken bäst i test

OM TESTET Vad skiljer olika duntäcken åt? Testfakta Research har gjort ett jämförande laboratorietest av duntäcken vid IDFL, världen...

Läs mer

Välja säng

VÄLJA SÄNG MED PERSONLIG RÅDGIVARE Se hur vår sängrådgivare Sandra visar vägen till rätt säng på bara tre minuter. EN SÄNGPROVN...

Läs mer

Ungdomssäng

Ungdomssäng

ATT VÄLJA UNGDOMSSÄNG När barnen blir större växer deras behov av en säng med bättre fjädring och högre komfort. Då får man som förä...

Läs mer

Rätt sovställning

Rätt sovställning

Du vet säkert vilken sovställning du föredrar, vad du kanske inte vet är hur den påverkar din kropp och vad som är rätt sovställning fö...

Läs mer

Header viking beds

Dubbelsäng

DUBBELSÄNG ELLER KONTINENTALSÄNG Ibland kan det vara svårt att hålla isär begreppen. En dubbelsäng är som namnet antyder en säng f...

Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *