SÖMN OCH SOVRUM, Nytt på SOVA, Inspiration, Om sömn, Blogg

Välja säng

VÄLJA SÄNG MED PERSONLIG RÅDGIVARE

Se hur vår sängrådgivare Sandra visar vägen till rätt säng på bara tre minuter.

EN SÄNGPROVNING I TRE STEG

Är det sängens bredd, design, färg eller helt enkelt komforten? Oavsett hur mycket en säng kostar, hur den är uppbyggd och vilka material den består av så är det i slutändan din kropp som avgör om den är något för dig.

Detta är anledningen till att vi har marknadens största sängutbud – alla är vi ju olika och det är inte konstigt om det känns svårt att välja säng på egen hand. Just därför behöver du en sängrådgivare, någon som kan smalna av och begränsa urvalet. Du har ju unika behov och behöver en lika unik säng. Så ställ dig den enkla frågan; vad är viktigast för dig? Hur går då sängprovningen till?

Den kan brytas ner i tre enkla steg:

  • Intervjun (även kallad ”småprat över en kopp kaffe”)
  • Utprovningen
  • Tips & råd
  1. INTERVJUN – DINA BEHOV FÅR STYRA

Här börjar vi prata sängtyp, bredd, längd, färg och nuddar vid några sängmodeller som kan vara aktuella för dig. Vi diskuterar såklart även din budget och annat som kan vara relevant – kanske har du särskilda behov och önskemål. Intervjun tar vi gärna över en kopp kaffe, för fika är trevligt.

2. UTPROVNINGEN – DAGS ATT VÄLJA SÄNG

Tanken är inte att du ska prova alla våra sängar, en sängrådgivare begränsar ju urvalet åt dig. Det räcker i regel med att du provar 4-5 sängar för att hitta en som känns helt rätt. Det kan såklart bli så att du provar fler, kanske färre, men vi hittar alltid något som passar just dig.

3. TIPS & RÅD – LÄTT ATT LIGGA RÄTT

Här går vi igenom hur du enkelt hittar din optimala sovställning. Du får lära dig att känna igen den typen av säng som bäst lämpar sig för din kropp, samtidigt som du får mängder med bra tips och råd. Efter det här steget har du vad som krävs för att ligga riktigt bekvämt och sova gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *