DIRTY LINEN

TILLBEHÖR FRÅN DIRTY LINEN

PÅSLAKAN

PRYDNADSKUDDAR

ÖRNGOTT

OM DIRTY LINEN

UNDERBART EUROPEISKT LINNE

Dirty Linen är ett svenskt varumärke med en stark känsla för modern design. Deras produkter sys i Portugal och de verkar ha en viss förkärlek för europeiskt linne. Med ett spännande sortiment och en stor dos attityd erbjuder Dirty Linen ett attraktivt alternativ till vanliga sängkläder.

Dirty linen

UTMANAR I SOVRUMMET

Dirty Linen uppmanar oss att tänja på gränserna när vi bäddar våra sängar och inreder våra sovrum. De designar med glimten i ögat, skapar sängkläder med lekfulla tryck och spännande brodyr. Här möts du av smarta smådetaljer, kontrasterande sömmar, unika tryck och specialvävda tyger – allt för att du ska kunna skapa ett sovrum som är lika mycket ett intressant samtalsämne som ett personligt krypin att vara stolt över.

LINNE OCH BOMULL

Linneprodukter är som ett par jeans – de blir bara skönare ju mer de används. Dirty Linen använder helst europavävt hellinne, även om de emellanåt skapar magi med härligt mjuk bomullspercale. Tygerna behandlas med enzymer för den rätta stilen och känslan. Behandlingen är ett miljövänligt alternativ till traditionell stentvätt – enzymerna är nämligen nedbrytbara och lämnar inga rester i vattnet.

OM LINNE

Linne tillverkas av de långa växtfibrer som utvinns från lin. Materialet har en hög vattenabsorberande förmåga och krymper väldigt lite efter tvätt. Lin är smuts- och luktavvisande samtidigt som det har goda antibakteriella egenskaper. Linet har det latinska namnet linum usitatissium vilket kan översättas med ``det allra mest användbara`` – det säger något om materialets alla fördelar och användningsområden.

VAD SÄGER VÅRA KUNDERSOVA - STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE

När det kommer till sängkläder handlar det inte alltid om trådtäthet och ursprung. Ibland handlar det om att blunda och njuta av ett tygs behagliga textur, ibland om att stänga ner sina övriga sinnen och bara betrakta en spännande design. Med attityd och en omisskännlig känsla för stil gör Dirty Linen det roligt att inreda sovrummet – och just därför förtjänar de en plats i vårt sortiment.