Laddar

Hästens sängtyper

Mer från Hästens

Om Hästens sängar

Kunglig Hovleverantör

Villkoren för att få vara hovleverantör är stränga. Företaget måste ha funnits i minst fem år och måste ha en klanderfri ekonomi. Ansökan till hovet måste skickas in, därefter är det upp till kungen eller drottningen att bevilja hovleverantörsstatus. Sedan krävs det naturligtvis att man levererar varor till hovet för att man ska få kallas hovleverantör.

Hovleverantörsemblemet får enbart användas av företag som blivit utnämnda till Kunglig hovleverantör. Det måste även förnyas vid ny kung, ny VD och vart tionde år.

Hästens Sängar utnämndes till Kunglig hovleverantör första gången 1952 (Kung Gustaf VI Adolf).

Latex Free

När du väljer en Hästenssäng kan du vara säker på att din säng är helt fri från alla former av skumplast, polyuretan och latex – som så många andra sängtillverkare använder i sina madrasser.

Hästens tycker nämligen att bomull, lin, rent tagel och ren ny ull är bra mycket trevligare att ha nära kroppen.

SOVA – stolt återförsäljare

Hästens är en av våra äldsta samarbetspartners och de har satt kvalitet och komfort i första rummet i mer än 160 år. De delar vår passion för sängar och god sömn. Vi vill
erbjuda något för alla – även den som bara nöjer sig med det absolut bästa. Det välbekanta rutmönstret är ett välkommet och efterfrågat inslag i våra varuhus.

När du köper en säng hos oss på SOVA ska du kunna känna dig trygg i att du investerar i god sömn. Därför välkomnar vi varumärken som står för komfort och kvalitet.
God sömn börjar med ett gott val - något vi erbjuder i alla våra varuhus.


Vill du prova en Hästens?

Boka en sängprovning och få personlig vägledning av våra specialister.

Obligatoriska fält