Laddar

JUST NU!
Standard bäddmadrassen ingår vid köp av säng från Hilding

Hildings sängtyper

Mer från Hilding

Om Hilding sängar

Tester av Hildings sängar

Råd & Rön har gjort testet

Råd & Rön har testat åtta Hildingsängar under 6 300 kronor. Dessa är så kallade ramsängar, det vill säga sängar där madrasserna har underliggande träbottnar som ramar in och innesluter flera hundra små resårer.

Hilding sticker ut som vinnare på flera punkter

Man har testat både avlastningsförmågan och hållbarheten och när alla parametrar i testet har slagits ihop står Hilding Original som vinnare.

Förutom totalsegern får sängen också bästa resultat när det gäller elasticitet, det vill säga hur väl madrassen följer kroppens konturer mellan olika tryckpunkter.

Får högsta betyg

Högst betyg blir det också för hur bra sängen avlastar kroppen i sidoläge. Oavsett om man är liten och nätt eller stor och tyngre får man bäst avlastning i Hilding Original.

För att testa hållbarheten lät man en 140 kilo tung cylinderrulle rulla fram och tillbaka över sängen 30 000 gånger. Avlastningsförmågan är nästan densamma för Hilding Original efter den tuffa behandlingen som före, och sängen klarade uthållighetstestet utan att få några som helst skador.

SOVA – stolt återförsäljare

Hilding Anders är en av de ledande aktörerna inom sängbranschen och är ett stort namn i både Europa och Asien. Koncernen går i bräschen för många av de innovationer du märker av i de sängar du kan hitta hos oss. Kort sagt har de verkligen förtjänat en plats på SOVA.

När du köper en säng hos oss på SOVA ska du kunna känna dig trygg i att du investerar i god sömn. Därför välkomnar vi varumärken som står för komfort och kvalitet.

Vill du prova en Hilding säng?

Boka en sängprovning och få personlig vägledning av våra specialister.

Obligatoriska fält