HIMLA

TILLBEHÖR FRÅN HIMLA

PÅSLAKAN

ÖVERKAST

ÖRNGOTT

SÄNGKAPPA

OM HIMLA

EN KÄLLA TILL INSPIRATION

I över tjugo år har det svenska heminredningsföretaget Himla följt en enkel filosofi - de ska vara en outsinlig källa till inspiration för alla som är ute efter att försköna sina hem. Därför har de valt att fokusera på prisvärda linneprodukter i olika former, färger, strukturer och nyanser. Med en stor mångfald och många kombinationsmöjligheter kan leverantören erbjuda en valfrihet som i stort sett är total. Du har möjligheten att inreda på detaljnivå, och skönheten sitter som bekant i detaljerna.

Himla

INRED MED LINNE

Linne är ett tåligt material, men även vackert på många sätt. Det tål att du spiller på det, det gör ett levande och bohemiskt intryck när det är hopskrynklat och du kan tvätta det om och om igen utan problem. Vi tar vara på linnets praktiska egenskaper och placerar det i finrummet, i badrummet, vid matbordet och i sängen. Linneprodukter är perfekta gåvor till vänner och bekanta, oavsett om de är intresserade av inredning eller inte. Tack vare en närmast familjär relation till sina leverantörer kan Himla garantera en genomgående hög kvalitet. Leverantören har skapat ett vinnande koncept tack vare god färgkoordination och inspirerande variation – allt med utgångspunkt i de naturliga materialen.

OM LINNE

Linne tillverkas av de långa växtfibrer som man utvinner från lin. Materialet har en hög vattenabsorberande förmåga och krymper väldigt lite efter tvätt. Lin är smuts- och luktavvisande samtidigt som det har goda antibakteriella egenskaper. Linet har det latinska namnet Linum usitatissium vilket kan översättas med ”det allra mest användbara” – det säger något om materialets alla fördelar och användningsområden.

VAD SÄGER VÅRA KUNDERSOVA - STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE

I våra varuhus har vi ett omfattande utbud av Himlas produkter. Vad sägs om sängtextilier såsom påslakan och överkast i flera av naturens färger? Kanske en stentvättad variant för en fräsch look eller varför inte något handsytt i siden och bomull? Du får möjligheten att komplettera inredningen i sovrummet med just de nyanser som hör till din personliga stil.