Information om Corona (COVID-19)

Det är viktigt för oss på SOVA att du som kund ska känna dig trygg i att besöka våra butiker och prova säng. Vi följer noga utvecklingen och lyssnar på Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och här nedan kan du hitta information om hur vi agerar i våra butiker. SOVA ska vara en plats där du i lugn och ro kan ta beslut om din sömn och samtidigt känna dig trygg.


Vi håller öppet

Alla SOVA butiker är öppna. Vi har stora och luftiga butiker och det är sällan vi har många kunder inne samtidigt så risken att stå nära varandra är liten.

Extra koll på anställda

Vi håller extra koll på våra anställda och all personal som är sjuk eller upplever minsta luftvägssymptom ska stanna hemma.

Ökat fokus på hygien

Alla medarbetare i butik tvättar händerna och använder handsprit regelbundet.

Vi ser över våra städrutiner

Våra städrutiner har fått en extra genomlysning och vi är särskilt noga med alla ytor som ofta kommer i kontakt med händer.

Uppdaterat sätt att möta dig som kund

I våra kundmöten har vi dragit upp nya rutiner där vi håller ett behörigt avstånd mellan säljare och dig som kund på ett sätt som gör att du ändå kan ta del av sängrådgivningen som är grunden i vårt arbete.

Få sängrådgivning online

Samtidigt tillför vi resurser till vår chat på sova.se där du under öppettider alltid får tillgång till en sängrådgivare från någon av våra butiker - här får du råd och vägledning och kan välja att köpa din säng online eller beställa den från butik, vi levererar sängen hem till din dörr.