KVALITÈT

I 30 år har vi på SOVA hjälpt våra kunder till bättre sömn. Vi vet vad kvalitet och hållbarhet betyder för att du som kund ska bli genuint nöjd med ditt köp hos oss. Vi ställer höga krav på våra sängleverantörer vilket i sin tur bestämmer vilka sängar som får en plats i våra butiker. Sängarna i vårt sortiment omfattas av långa garantier, allergi- och miljökrav så att du kan känna dig trygg med ditt köp.

GARANTIER

25 ÅRS GARANTI

De flesta av våra leverantörer ger upp till 25 års garanti på ram- och fjäderbrott, och självklart även på produktionsfel.

TRYGGHETSGARANTI

När du provar ut en säng på SOVA så får du ta del av vår trygghetsgaranti i upp till 100 dagar.

Läs mer om SOVAs trygghetsgaranti här

PRISGARANTI

SOVA erbjuder prisgaranti på ditt sängköp så du ska vara säker på att du alltid får rätt säng till rätt pris.

Läs mer om SOVAs prisgaranti här

SOVAs egna garantier för köp av säng tillsammans med våra leverantörers produktgarantier ger dig stor trygghet före,
under och efter varje sängköp hos oss.

SKANDINAVISK HANTVERKSTRADITION

De flesta av sängarna i vårt sortiment är byggda enligt skandinavisk hantverkstradition. Konstruerade av människor, för människor. Kvalitén och materialvalen är avgörande för vilka varumärken och vilka produkter vi tar in i vårt sortiment. Som kund ska du alltid kunna känna dig trygg i att du köpt en säng med skandinaviska material som håller länge.

Kvalitet sängar

ANSVAR FÖR MILJÖ

Du ska kunna sova tryggt i din säng varje natt. Därför är det viktigt att du kan lita på att de produkter du har nära dig, inte är farliga eller orsakat skada eller lidande för andra vid tillverkningen eller framställningen. Vi har ett ansvar för det. Därför prioriterar vi alltid leverantörer som också tar ett långtgående ansvar genom märkningar. I vårt sortiment hittar du bland annat dessa:

VÄLKOMMEN TILL SOVA

Ditt sängköp är ett stort beslut – du ska sova i sängen länge och den ska hjälpa dig vakna utvilad varje morgon. Vi förstår att det kan vara knepigt att välja rätt säng, det finns mycket att ta hänsyn till. Genom vår metodik gör vi det enkelt för dig:

  • Du får träffa erfarna sängrådgivare som är utbildade i ergonomi, tar fasta på dina behov och kan hela vårt sortiment på sina fem fingrar.
  • Du prova många olika sängar, så att du verkligen också kan känna att du gör rätt köpbeslut.
  • Du får omfattande garantier som säkerställer att du köper rätt säng, till rätt pris.

LÄS OM SOVA-METODEN