MILLE NOTTI

TILLBEHÖR FRÅN MILLE NOTTI

PÅSLAKAN

UNDERLAKAN

SÄNGGAVLAR

BÄDDMADRASSKYDD

ÖRNGOTT

ÖVERKAST

SÄNGKAPPOR

OM MILLE NOTTI

FÖR BÅDE KROPP OCH SJÄL

Det svenska familjeföretaget Mille Notti menar att god kvalitet varar lika länge som tidlös design och deras produkter har mycket av båda delar. De marknadsför sig själva som ett varumärke för både kropp och själ och den som någon gång kommit i kontakt med dem vet att de håller vad de lovar.

Säkra material

SÄKRA MATERIAL FÖR ALLA

Vi kommer dagligen i kontakt med textilier – vi klär oss i dem, sover i dem och inreder med dem. Då är det viktigt att veta att tygerna du använder är bra för dig. Trygghet är ett av Mille Nottis ledord – därför använder de enbart material som är befriade från onödiga gifter och har minsta möjliga allergipåverkan. Mille Notti-textilier är kontrollerade i enlighet med ÖKO-Tex 100 standard. Det glädjer oss att med gott samvete kunna erbjuda trygga och hälsosamma produkter som tål att användas varje dag.

SVENSKA HOVET VÄLJER MILLE NOTTI

Om en medlem ur den svenska kungafamiljen fattar särskilt tycke för ett företag och dess produkter så kan företaget i fråga få använda hovleverantörsemblemet i sin marknadsföring. För att kunna ansöka om hovleverantörskap måste företaget ha levererat varor till hovet i över fem år och dessutom ha en fläckfri ekonomi. Utmärkelsen är ett tecken på svensk kvalitet. Sedan februari 2011 är Mille Notti kunglig hovleverantör – ett tydligt bevis på den position de har uppnått inom svensk textil. Företaget står som värdig representant för högklassig svensk design och det råder ingen tvekan om att deras produkter håller en enastående kvalitet.

Svenska hovet väljer Mille Notti

VAD SÄGER VÅRA KUNDERSOVA - STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE

I ditt närmsta SOVA-varuhus kan du hitta ett stort utbud av Mille Notti-produkter så som: påslkan, örngott, undelakan mm. Vi sätter en stolthet i att samarbeta med varumärken som bryr sig lika mycket om kunden som om den egna produkten. Mille Notti betyder tusen nätter – ett passande namn på ett varumärke som erbjuder hållbara produkter med syftet att förbättra känslan och atmosfären i ditt sovrum för många, långa och sköna nätter.