OGLAND

OGLAND SÄNGKLÄDER

PÅSLAKAN

UNDERLAKAN

ÖRNGOTT

OM OGLAND

Om du är som oss och vill du ha det bästa av livet - för dig själv och för din familj.
Vi utformar våra sängkläder för att komplettera denna vision om en framtid som är hållbar, medveten och holistisk.

VÅR DEFINITION AV KVALITET

Som ung entreprenör blev jag slagen av hur dålig tillverkning och arbetsmetoder inom sängkläder. Jag växte upp på en biodynamisk gård och jag visste att hållbara metoder kunde ge spektakulära resultat. Inte bara var maten vi skördade bättre för dig - och bättre för miljön - den smakade också bättre.

Så jag utmanade mig själv att skapa världens bästa sänglinne genom att samarbeta med de allra bästa bomullsodlare och vävare, tillverkare och designers som alla delade samma vision om hållbar kvalitet: exceptionell sängkläder som är bättre för din sömn, bättre för din kropp, bättre för planeten. Tillsammans skapade vi Ogland.

Vi är absolut glada över att kunna erbjuda dig en produkt som är så långt före marknaden vad gäller renhet och kvalitet

Ogland
Fairtrade

FAIRTRADE

Oglands bomull är Fairtrade-certifierad och kommer från Fairtrade-producenter. Fairtrade betyder rättvisare handelsvillkor och möjligheter för bomullsproducenter i utvecklingsländer att investera i sina företag och samhällen för en hållbar framtid.

100% ORANISK BOMULL

Vi använder aldrig syntetiska tyger. Vår bomull odlas med de strängaste ekologiska metoderna för att säkerställa att inga bekämpningsmedel eller gifter någonsin används. Du sover i "ren" komfort utan att någon gång tumma på kvaliteten.

Ogland bomull