Tempur Promise Adjustable Ställbarsäng

En ställbar Tempursäng ger dig bra stöd och goda nätter, men den ger dig även möjligheten att anpassa sängen lite som du vill. Med Promise kan du justera höjden på både huvud- och fotända med trådlös fjärrkontroll eller med en app i mobilen.
Promise - Ställbar
Ingår i priset
Promise Adjustable Tempur Ställbarsäng
Tempur Promise Adjustable Ställbarsäng

I lager

Mer om Tempur Promise Adjustable Ställbarsäng

Tempurmaterialets omtalade egenskaper ger dig ett stöd som är särskilt anpassat för din kropp, men ibland vill du ju kunna bestämma lite själv. Med Promise Adjustable sjunker du ner i välgörande Tempur och tillåts sedan justera höjden för både benen och ryggen. Funktionen styrs med trådlös fjärrkontroll eller genom Tempurs app i mobilen.

Tempur är ett material som är ganska enkelt att beskriva, men för att du verkligen ska förstå det så måste det upplevas. I en Tempursäng sjunker du ner långsamt, du känner hur materialet formar sig efter dig utan att det trycker, och rätt som det är ligger du i en optimal sovställning. Du kommer märka att du blir mindre benägen att vända och vrida på dig i en Tempursäng, en förutsättning för god sömn.

Adjustable är den enda sängen i Promise-kollektionen som är tvådelad när du väljer en större storlek. Detta är såklart en följd av den ställbara funktionen, men du tillåts då välja olika känslor och inställningar på sängens båda sidor.
Namn Tempur Promise Adjustable Ställbarsäng
Artikelkod Promise - Ställbar
Fasthetsgrad Cloud, Original, Sensation
Garanti 10 års garanti mot sättningar orsakade av tillverknings- eller materialfel
Tillverkningsland Danmark
Rekommenderad bäddmadrass Wave 7cm
Stoppningsmaterial Profilerat PUR (polyuretanskum)
Läs mer

Betyg & omdömen

Vill du prova Tempur Promise Adjustable Ställbarsäng först?

Boka en sängprovning och få personlig rådgivning när det bäst passar dig!

Välj butik och ange telefonnummer, så ringer en av våra medarbetare upp dig snarast möjligt.

Obligatoriska fält