Carpe Diem Silk Quilt silkestacke

Detta täcke har stoppats med silkesvadd som ger det en mängd goda egenskaper. Silkesvadd är smuts- och dammavvisande och transporterar bort fukt på ett effektivt sätt. Sen är det ju riktigt mjukt och skönt också.
sikestäcke
2 990 kr

Mer om Carpe Diem Silk Quilt silkestacke

Carpe Diems Beds tillverkar inte bara sängar av högsta kvalitet – med Silk Quilt visar de att de även bemästrar sängtillbehör.

Täcket känns ytterst lätt och behagligt i sängen - anledningen är mullbärssilkets speciella egenskaper. Stoppningen av silkesvadd är mycket mjuk och har den stora fördelen att den svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Att den dessutom är damm- och smutsavvisande samtidigt som den absorberar överflödig fukt gör Silk Quilt till en underbart skön del av en hälsosam sovmiljö.

Silkestäcket består av ett mjukt skikt av mullbärssilke i form av vadd, omgivet av ett bomullsöverdrag som kontrollerats och godkänts av ÖKO-Tex. Eftersom silkesvadd är dammavvisande är täcket ett utmärkt val för allergiker och ett mycket behagligt alternativ (eller komplement) till ett duntäcke.
Namn Carpe Diem Silk Quilt silkestacke
Artikelnummer sikestäcke
Läs mer

Betyg & omdömen