SLEEPING WORLD SÄNGTYPER

KONTINENTALSÄNGAR

OM SLEEPING WORLD SÄNGAR

GO TO BED WITH DREAMS

Sleeping Worlds sängkollektion AYA sägs tillföra en helt ny dimension till sängbranschen. AYA lägger stor vikt vid hållbarhet, stabilitet och med egna patent och vidareutvecklade fjädersystem skapas också en hög komfort. Designen är modern och funktionell och sängarna är gjorda av hållbara, miljömedvetna material. Sleeping Worlds sängar anpassas efter personen och i sängens uppbyggnad har de skalat bort, istället för att lägga till material. Det material som används är istället av allra högsta kvalitet. FSC certifierat trä och återvunnet aluminium till exempel.

ALLA HAR RÄTT TILL OPTIMERAD SÖMN OCH MER ENERGI

Att äta rätt och motionera är viktigt för att må bra och ha energi till en aktiv vardag. Det vet du säkert redan. Men vet du hur stor betydelse sömnen har för din återhämtning? Idag finns det kunskap om att sömnbrist eller dålig sömn kan leda till sämre hälsa, både fysiskt och psykiskt. Sleeping World grundades för att förbättra sömnkvaliteten i vårt samhälle. Vi vill hjälpa dig att få mer energi för en ny dag. En bra säng är bara en del av lösningen, det krävs en helhetssyn.

Sleeping world sängar

HELHETSGREPPET SOM HJÄLPER JUST DIG - OCH ALLA ANDRA

Våra sängar hjälper dig till smartare sömn på tre sätt. Vi mäter med en sensor hur du sover över tid för att få data till en sömnanalys i vår app. Vi är en community där du får individuella råd om hur du kan optimera din sömn. Och vi har utvecklat ett sängsortiment där vi fokuserat på det som verkligen har betydelse för en hälsosam sömn.

GO TO BED WITH DREAMS, WAKE UP WITH PLANS

Sleeping World har lång erfarenhet av sängtillverkning och människors sömnbehov. Utifrån den kunskapen har vi skapat ett koncept som går djupare än de som redan finns på marknaden. Det finns de som mäter, men vi mäter noggrannare och mera långsiktigt. Det finns standardiserade säng- och madrasspaket, men vi vet att du är unik. Det finns gott om tillverkningstradition, men vi vet att du förväntar dig digitala lösningar. Därför kombinerar vi digitala verktyg med äkta svenskt hantverk och funktionell design. För att du ska kunna drömma på natten och vakna på morgonen med huvudet fullt av planer.

SÄNGMODELL - AYA 01

AYA 01 är vår basmodell av kontinentalsängar med hållbara, smarta funktioner för en skön och hälsosam sömn. För att ge kroppen maximal avlastning och stöd, är sängen uppbyggd av två lager pocketfjädrar. Sängen är mjukare för axeln samtidigt som den är fastare för midjan. På så sätt ger sängen en skön avlastning och ett bra stöd för hela kroppen.

SÄNGMODELL - AYA 02

AYA 02 är vår populäraste kontinentalsäng med stilren design, smarta lösningar, beprövade och hållbara material som ger sängen en extra bra komfort och stabilitet. Sängen har två samverkande fjädersystem, varav det övre är något högre, som ger kroppen vila och återhämtning under tiden du sover. AYAs unika uppbyggnad fokuserar på att göra din sömn så optimal som möjligt, för att du ska kunna fokusera på annat.

SÄNGMODELL - AYA 03

AYA 03 är vår kontinentalsäng för dig som vill ha allt i form av hållbarhet, stabilitet, komfort och stilren design. Sängen är byggd av hållbara, miljömedvetna material och med smarta lösningar som sägs optimera din sömn. AYA 03 har tre unika och individuellt samverkande fjädersystem, varav ett zonindelat lager som ger den främsta tryckavlastningen för ömmande axlar och samtidigt ett ordentligt stöd för midja och ländrygg. Sängen har alla förutsättningar för att ge en god sömn och återhämtning för att du ska vakna med ny energi.

DIN PERSONLIGA SÖMNCOACH

AYA är en ärlig, smart och uppkopplad säng där du tillsammans med en sensor och app skapar din personliga sömncoach från Sleeping World.
I hela kollektionen AYA finns också den patentsökta ZipTop™ lösningen. En funktion där bäddmadrass och lakan fixeras av dragkedjor för maximal komfort och minimal risk att bäddmadrassen rör sig ovanpå sängen. Smart, praktisk och ger dig känslan av att ligga i en nybäddad säng varje natt utan minsta ansträngning.

VILL DU PROVA EN SLEEPING WORLD SÄNG?

VAD SÄGER VÅRA KUNDERSOVA - STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE