Jensen Softline II Baddmadrass

Softline II är en något tjockare version av Softline I med samma funktionella stoppningsmaterial. Klädseln i lyocell har behandlats med probiotiska bakterier för att säkerställa ett hygieniskt fräscht sovklimat.
Softline 2
4 110 kr

Mer om Jensen Softline II Baddmadrass

Jensens Softline II är en avlastande bäddmadrass som gör en god natt ännu bättre. Den är något högre än Softline I och har samma typ av specialbehandlade stretchtyg för en ren och fräsch yta.

Softline II har en profilerad sida som gärna upplevs som mjukare. Stoppningen består av ett luft- och fukttransporterande material som bidrar till det behagliga sängklimatet.

En klädsel behandlad med en probiotisk bakteriekultur håller Softline II naturligt fri från skadliga bakterier och mögel. Den goda bakteriekulturen förtär fukt och dammpartiklar samtidigt som den neutraliserar dålig lukt. Självklart kan du ta av och tvätta klädseln vid behov.

Softline II är en mycket behaglig bäddmadrass som hjälper dig hålla sovrummet hygieniskt rent. De probiotiska bakterierna är ofarliga för dig som användare. Produkten uppfyller Svanens hårt ställda miljökrav.
Namn Jensen Softline II Baddmadrass
Artikelnummer Softline 2
Läs mer

Betyg & omdömen