Stunda Standard fiberkudde

En fiberkudde passar dig som är dunallergiker eller helt enkelt inte trivs med dun. Stundas fiberkuddar finns i tre olika varianter; låg, mellan och hög - välj den som bäst passar din sovställning.
Fiberkudde

Mer om Stunda Standard fiberkudde

Fiber är ett perfekt alternativ för dig om du är allergisk mot dun eller väljer bort dun av andra skäl. Stundas fiberkuddar finns i tre varianter; låg, mellan och hög.

Den låga kudden är härligt mjuk och passar dig som föredrar att ha huvudet placerat lite lägre när du sover. Ett skönt stöd för huvud och nacke som en del av en behaglig sovmiljö.

En mellanhög fiberkudde passar dig som föredrar att sova på rygg. Stoppningen i silikoniserad bollfiber ger bra stöd för huvudet och är samtidigt behagligt mjuk.

Den höga fiberkudden passar dig som föredrar att sova på sidan. Bollfiberstoppningen ger gott stöd och fyller ut luckan mellan nacken och axeln på ett bra sätt. Rätt kudde är en förutsättning för en bekväm sovmiljö.

Stundas fiberprodukter tillverkas i Danmark och uppfyller kraven för ÖKO-Tex klass 1. Tyget är mjukhetsbehandlat och kvalsterskyddat.
Namn Stunda Standard fiberkudde
Artikelkod Fiberkudde
Läs mer

Betyg & omdömen