Nordisk sängfilosofi & stilren komfort från Bed

Sängtillverkaren Bed har sitt ursprung i en modern möbelindustri där form och funktion sätter tonen. Varje säng andas kvalitet utan att för den skull göra en stor sak av det. Kollektionen är framtagen i samråd med SOVAs utvecklingsteam och bygger på ett hederligt hantverk med lång erfarenhet. Bed står för det stilrena, välbyggda och genuina. Nordisk i både attityd och känsla.

Bäddad kontinentalsäng från Bed

En säng med lika delar komfort & känsla

Bed erbjuder kompletta och välbyggda sängar av hög kvalitet som ger kroppen avlastning på rätt ställen. Stilsäkra kontinentalsängar och ramsängar i jordnära färgskalor. 7-zon Active pocketresår ingår i hela kollektionen samt helkassett för optimal kontinentalkänsla. Beds sängar är som sängar ska vara - stabila, stilrena sängar du kan lita på i alla lägen. Lika sköna att sträcka ut i som att vila ögonen på.

Tillbehör av högsta klass från Bed

Beds sängkollektion är heltäckande. Förutom att erbjuda ett brett urval av tyger, material och stilar finner du även matchande sänggavlar, sängben och bäddmadrasser. Valmöjligheterna är många. Och sömnadskvaliteten håller högsta klass.

Sängben i trä från bed

Garanterad hållbarhet i 25 år

Det finns genomgående en stor yrkesstolthet hos Bed. Ingen del i någon sängkonstruktion har förbisetts. Allt är noga avvägt och anpassat för att klara dina hårt ställda krav på hållbarhet och kvalitet. Det är också därför varje säng från Bed kommer med 25 års garanti mot ram och fjäderbrott.

SOVA - Stolt återförsäljare av Bed