CURA of Sweden - Innovation & kvalitet för en bättre sömn

CURA of Sweden är ett svenskt företag grundat 2017 som utvecklar högkvalitativa och innovativa sömnförbättrande produkter för en bättre sömnhälsa. Med ett snabbt växande sortiment och ett omfattande distributionsnätverk strävar CURA alltid efter att hitta de bästa lösningarna för att förbättra just din sömn – för sömn är hälsa.

Tyngdtäcken & tyngdfiltar från CURA of Sweden

Ett tyngdtäcke väger mer än ett vanligt täcke vilket skapar ett tryck mot din hud, ungefär som när vi blir omfamnade av någon. Detta stimulerar hudens receptorer, som i sin tur signalerar till hormonsystemet att producera och frisätta mer må bra-hormoner vilket resulterar i ökad avslappning och bättre sömn. CURA of Swedens tyngdtäcken används av över en halv miljon människor, av dessa upplever nio av tio att de får bättre sömn och högre komfort.

Sängkläder från CURA of Sweden

CURA of Sweden erbjuder ett bredd utbud av sovrumsprodukter som bidrar till bättre och skönare sömn. Upptäck CURA of Swedens sängkläder av naturliga material och enastående andningsförmåga. Mjuka och slitstarka påslakanset för en ökad sovkomfort.

Välj rätt vikt på ditt tyngdtäcke

Grundregeln vid val av tyngdtäcke är att utgå från kroppsvikt. De allra flesta trivs med ett täcke som väger 10–15 % av den egna kroppsvikten. Valet av tyngd styrs också av dina behov och ibland behöver man gå upp i vikt för att få de önskade effekterna.

SOVA - Stolt återförsäljare av CURA of Sweden