TILLBEHÖR FRÅN ZEBRA COLLECTION

BÄDDMADRASSKYDD

UNDERLAKAN

OM ZEBRA COLLECTION

SKANDINAVISK DESIGNKULTUR

Med rena och enkla linjer, kraftiga träslag och lättmatchade textilier har Zebra Collection lyckats fånga den skandinaviska designkulturen i merparten av sina produkter. Zebra Collection var en dröm som blev sann för varumärkets VD Mikael Rosenquist vars stora möbelintresse har gett företaget en fördjupad förståelse för design och lokal produktion. Idag är Zebra Collection SOVAs huvudsakliga leverantör av sovrumsmöbler och vi har svårt att föreställa oss hur livet skulle vara utan dem.

PRÄGLAT AV NATUREN

Det skandinaviska formspråket är sprunget ur en närhet till naturen, en natur som har stöpt oss nordbor i en viss form och gjort oss till de vi är. Kärleken till naturen är alltid närvarande i Zebra Collections produktionsprocess – den exponerade ådringen hos massiva träslag eller de jordnära färgerna som tycks följa årstidernas skiftningar. Zebra Collection erbjuder både textilier och möbler som med fördel kan placeras i sov- eller badrummet. Svala percalelakan och exklusiva satinset delar plats med robusta och funktionella sängbord och gavlar i bok, ek eller björk. Företaget erbjuder en mängd accessoarer som du kan använda för att komplettera ditt sovrum.
Logo

SOVA – STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE

Eftersom Zebra Collection är vår huvudsakliga leverantör av sovrumsmöbler utgör de en stor och viktig del av vårt sortiment. Även om sängen är själva huvudkomponenten i sovrummet så kan kompletterande möbler ha en lika stor inverkan på slutresultatet – såväl på ett praktiskt som på ett estetiskt plan.