An Image

Räntefri delbetalning i 36 månader.

Hittat drömsängen men känner att en stor utgift känns tufft just nu? Dela upp betalningen till en månadskostnad som passar dig. Räntefritt dessutom. En avlastning inte bara för din kropp, utan även för din plånbok. För att använda Resurs Banks delbetalning vid onlineköp, vänligen ta kontakt med vår kundtjänst.

Så här funkar SOVA Resurskonto

Dela upp din betalning till en månadskostnad som passar dig. Du betalar först när fakturan kommer, månaden efter köpet. 

30-60 dagar till första fakturan 

Upp till 36 mån räntefri delbetalning 

Max 250 000 kr 


Kreditgivare: Resurs Bank AB (publ), Box 22209, 250 24, Helsingborg, Telefon kundservice 0771-11 22 33

Betalningsalternativ

Det viktigaste för oss är att du ska kunna välja en säng du provat ut och som är anpassad för din kropp. Därför erbjuder vi en rad olika betalningssalternativ som gör det möjligt att sova gott oavsett budget.

Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.