BOKA EN SÄNGPROVNING

EN TIMME AV DIN TID FÖR ÅR AV GOD SÖMN

Är du en av de som kämpar med att hitta den ”rätta sovställningen” i hopp om att minimera dålig sömn, eller kämpar du med stel rygg och nacke varje morgon? Du är inte ensam. Vi har hjälpt 1 000 tals till bättre sömn, låt oss få hjälpa dig också.

Boka en sängprovning med en av våra sängrådgivare och få en full konsultation för ditt sängköp.

  • Vi matchar dig med rätt säng för din kropp och dina sovvanor enligt vår SOVA-metod, sängprovning i 4 steg.
  • Du får prova sängar med olika egenskaper från ledande sängtillverkare
  • Få råd och tips samt svar på dina frågor kring sängar och sömn över en kopp kaffe.

EN TIMME AV DIN TID
FÖR ÅR AV GOD SÖMN

Är du en av de som kämpar med att hitta den
rätta sovställningen” i hopp om att minimera dålig sömn, eller kämpar du med stel rygg och nacke varje morgon? Du är inte ensam. Vi har hjälpt 1 000 tals till bättre sömn, låt oss få hjälpa dig också.

Boka en sängprovning med en av våra sängrådgivare
och få en full konsultation för ditt sängköp.

  • Vi matchar dig med rätt säng för din kropp och dina sovvanor enligt vår SOVA-metod, sängprovning i 4 steg.

  • Du får prova sängar med olika egenskaper från ledande sängtillverkare

  • Få råd och tips samt svar på dina frågor kring sängar och sömn över en kopp kaffe.

Under pandemin har vi uppdaterat våra metoder för att kunna säkerställa ett tryggt besök för dig. Du får ett eget örngott att använda vid provning och vi håller avstånd och handhygien. En bokad sängprovning gör det ännu lättare för oss att säkerställa att vi inte har för många kunder inne samtidigt. Vi kan också boka en tid så att du kan vara helt själv i butiken.

VI KONTAKTAR DIG

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig och bokar en tid som passar dig

Vänligen ange ditt namn
Vänligen ange din e-post
Vänligen välj en butik
Tack!

Vi samlar in och behandlar personuppgifter om dig när du interagerar med oss och våra webbplatser, samt när du ansöker om eller använder någon av våra produkter eller tjänster.

Se vår integritetspolicy för att läsa om hur vi vårdar dina uppgifter.

Läs hur vi hjälpte Oscars sambo och Mia att bli av med deras fleråriga ryggvärk

– Av Oscar Lagerman

Min sambo hade väldiga problem med sin rygg tidigare och vi har länge tänkt byta säng men ekonomin har sagt stopp. När jag sedan fick problem med min nacke så bestämde vi oss för att ta tag i problemet. Vi va sedan in på SOVA i Gävle och blev otroligt professionellt bemötande. Berättade om våra problem och bestämde oss för att ta den som säljaren tyckte var den bästa ergonomiska sängen.

Vi hamnade i Tempur och köpte sängen Relaxation. Första natten var väldigt jobbig. Men det blev bättre och bättre! Efter redan en vecka så märktes det stor skillnad i min sambos rygg. Nu har vi sovit i tre veckor och all min sambos smärta är borta. Känner oss redan otroligt nöjda!

Omdöme från Trustpilot 

– Av Mia Marianne Källström

När jag köpte säng hos Sova blev jag mottagen av en fantastisk säljare som hade stor kunskap, tog sig tid, var mycket trevlig och tillmötesgående, lyssnade och tog till sig vad jag sa och tycker. Jag var där i 2 timmar där jag fick prova på 5 olika sängtyper för att känna vilken ”stoppning” som passade mig bäst. Jag fick lära mig massor om hur en säng ska fungera OCH nu efter att ha sovit 2 st nätter i min nya säng kan jag bara säga, VILKEN KUNSKAP.

Jag har för första gången på massor av år sovit många timmar UTAN att ha ont i min kropp eller behövt stötta upp i sängen med kuddar för att lindra ryggvärk. Jag kommer helt klart rekommendera SOVA i Länna till mina vänner och bekanta om de ska köpa säng. Speciellt kommer jag att rekommendera säljaren Linn Pohl som kan sitt jobb och vet vad man behöver.