Boka en sängprovning

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig och bokar en tid som passar dig.

Vänligen ange ditt namn
Vänligen ange din e-post
Vänligen välj en butik
Tack!

Vi samlar in och behandlar personuppgifter om dig när du interagerar med oss och våra webbplatser, samt när du ansöker om eller använder någon av våra produkter eller tjänster. Se vår integritetspolicy för att läsa om hur vi vårdar dina uppgifter.

 
 
 
Bäddad säng med vackert ljus och skuggor
 

En timme av din tid för år av god sömn

Är du en av de som kämpar med att hitta den ”rätta sovställningen” i hopp om att minimera dålig sömn, eller kämpar du med stel rygg och nacke varje morgon? Du är inte ensam. Vi har hjälpt 1 000 tals till bättre sömn, låt oss få hjälpa dig också.

Boka en sängprovning med en av våra sängrådgivare och få en full konsultation för ditt sängköp.

  • Vi matchar dig med rätt säng för din kropp och dina sovvanor enligt vår SOVA-metod, sängprovning i 4 steg.
  • Du får prova sängar med olika egenskaper från ledande sängtillverkare
  • Få råd och tips samt svar på dina frågor kring sängar och sömn över en kopp kaffe.
 
 

Läs hur vi hjälpte Oscars sambo och Mia att bli av med deras fleråriga ryggvärk

 
 
Bruna legobitar i en säng
 

En ny säng lindrade Oscars sambos fleråriga ryggvärk

"Min sambo hade väldiga problem med sin rygg tidigare och vi har länge tänkt byta säng men ekonomin har sagt stopp. När jag sedan fick problem med min nacke så bestämde vi oss för att ta tag i problemet. Vi besökte därför SOVA där vi blev otroligt professionellt bemötta. Berättade om våra problem och bestämde oss för att ta den som säljaren tyckte var den bästa ergonomiska sängen.

Vi hamnade i Tempur och köpte sängen Relaxation. Första natten var väldigt jobbig. Men det blev bättre och bättre! Efter redan en vecka så märktes det stor skillnad i min sambos rygg. Nu har vi sovit i tre veckor och all min sambos smärta är borta. Känner oss redan otroligt nöjda!"

Omdöme från Trustpilot

 
 

Mia kan nu sova utan att få ont i kroppen för första gången på år

"När jag köpte säng hos SOVA blev jag mottagen av en fantastisk säljare som hade stor kunskap, tog sig tid, var mycket trevlig och tillmötesgående, lyssnade och tog till sig vad jag sa och tyckte. Jag var där i 2 timmar där jag fick prova på 5 olika sängtyper för att känna vilken ”stoppning” som passade mig bäst. Jag fick lära mig massor om hur en säng ska fungera OCH nu efter att ha sovit 2 st nätter i min nya säng kan jag bara säga, VILKEN KUNSKAP.

Jag har för första gången på massor av år sovit många timmar UTAN att ha ont i min kropp eller behövt stötta upp i sängen med kuddar för att lindra ryggvärk. Jag kommer helt klart rekommendera SOVA till mina vänner och bekanta om de ska köpa säng."

Omdöme från Trustpilot

 
 
hand som sträcker sig över sängkläder med vackra skuggor