An Image

GANT - Förstklassiga textilier till hemmet i tidlös design

GANT är ett internationellt livsstilsvarumärke med rötter i den amerikanska östkustens lediga kläd- och livsstil. Varumärket etablerades 1949 i New Haven, Conneticut i USA och är starkt präglat av Ivy League-universitetens campus såväl som europeisk finess. Denna stil och mentalitet speglas i deras kläder såväl som i deras sortiment av heminredning som erbjuder välgjorda textilier för hemmet i förstklassig kvalitet med en tidlös stil.

An Image

Lyxiga sängkläder & handdukar med en ledigt amerikansk stil

GANT erbjuder välgjorda textilier till hemmet i förstklassig kvalitet och en klassisk stil. Produkterna är inspirerade av en avslappnad amerikansk östkuststil med en sofistikerad touch i marina och jordnära färger. Upptäck ett väl utvalt sortiment av bland annat sängkläder i egyptisk bomull, mjuka lyxiga handdukar, fina kuddar och andra textilier som lyfter ditt hem.

SOVA - Stolt återförsäljare av GANT

Hos oss på SOVA hittar du ett brett utbud av heminredning från GANT. Upptäck hela sortimentet av textilier för hemmet inspirerade av amerikanska östkusten med bland annat handdukar och sängkläder tillverkade av hög kvalitet för att hålla i många år framöver.