An Image

Tempur - Unik sovkomfort godkänd av NASA

Med Tempur får du chansen att verkligen sova ut om nätterna. TEMPUR®-materialet formar sig efter kroppen och ger ett effektivt stöd - en skillnad du inte kommer vilja vara utan. Materialet härstammar från NASA och har en patenterad hemlig formula. För bara med Tempur får du äkta tryckavlastning och välbefinnande utöver det vanliga.

An Image

Sängar från Tempur för den bästa sömnen

Den perfekta sömnupplevelsen som kombinerar både form och funktion. Det unika TEMPUR®-materialet med en öppen cellstruktur resulterar i miljarder stödpunkter vilket minskar trycket som i sin tur gör att du blir mindre benägen att vrida och vända på dig i sömnen. När du valt sängmodell kan du även välja mellan olika varianter med olika känslor: Original, Cloud som är lite mjukare variant av originalmaterialet eller Sensation som påminner om en traditionell resårsäng. Och med ett fantastiskt utbud av sängdesign ger Tempur inte bara en bra natts sömn, utan även den perfekta estetiska lösningen för ditt sovrum

An Image

Tillbehör för den kompletta upplevelsen & en bekväm livsstil

Komplettera din säng med bäddmadrass och kuddar i exklusivt TEMPUR®-material som ger aktiv avlastning så att du känner fullt stöd hela natten. Bland tillbehören hittar du bland annat bäddmadrasskydd, täcken och formsydda lakan. Upptäck hela Tempurs stora utbud av högkvalitativa produkter som passar en mängd behov och aktiviteter och som utvecklats för att hjälpa dig att njuta av en mer bekväm livsstil.

An Image

SmartCool™ - Svalkande innovation för skönare sömn

SmartCool™ är utvecklat för att optimera mikroklimatet under sömn genom att hålla en jämn balans mellan fukt och värme mellan hud och underlag. Materialet absorberar och transporterar bort överskottsvärme och hjälper till att reglera din kroppstemperatur för en bättre nattsömn. Det optimala valet för dig som sover varmt om natten och vill ha den bästa sovkomforten.

Garanti från Tempur

Alla nya produkter från Tempur garanteras vara fria från väsentliga defekter som uppstått vid tillverkningen eller som är följden av brister i materialet. Sängmadrasser och bäddmadrasser tjockare än 5cm levereras med en garanti på 10 år medan motorerna i ställbara sängar har en garanti på 5 år så att du kan sova gott i många år framöver.

An Image

Producerat i Danmark

TEMPUR®-materialet produceras uteslutande på TEMPURs egna fabriker, där även forskning och utveckling bedrivs. Produktionsanläggningen ligger ligger i Aarup, Danmark och tillverkar allt TEMPUR®-skummaterial.

An Image

Certifierad rymdteknik

TEMPUR®-material härstammar från NASA och i dag är Tempur det enda madrass- och kuddvarumärket som är licensierade av den amerikanska rymd stiftelsen, US Space Foundation och får använda Certified Technology Seal.

Tillförlitliga resultat & pålitlig kvalitet

Tempurs produkter är välkända och köps in av sjukhus, vårdhem och sömncenter världen över för den komfort och stöd de ger. Nöjda kunder rapporterar också att dessa produkter har gett komfort när lider av rygg-, led- och nackproblem, liksom sömnsvårigheter.

SOVA - Stolt återförsäljare av Tempur

Sedan 1997 har SOVA samarbetat med Tempur, ett varumärke som skiljer sig lite från våra övriga leverantörer. Materialets unika egenskaper ger en speciell typ av känsla som man ibland behöver vänja sig vid, men många som väl provat en säng från Tempur har svårt att tänka sig något annat.