An Image

Movesgood - Hållbart sovrumsmode & sängkläder

Silkesmjuka sängkläder för dig och vår jord. Movesgood ger dig produkter av hög kvalitet med en längre livscykel, tillverkat av naturlig lyocellbearbetad bambu - en av de mest miljövänliga materialen på planeten. Underbara sängkläder som är mjuka och vackra, framtagna med hållbara och etiska metoder i centrum.

An Image

Mjuka & miljövänliga sängkläder

Upptäck 100% miljövänliga sängkläder. Alla produkter från Movesgood är framställda av miljövänlig, GOTS-certifierad lyocellbambu, ett bättre val för dig och planeten. Utöver det har materialet många andra fina egenskaper. Det andas, är värmereglerande, antibakteriellt och allergivänligt - och framförallt, otroligt mjukt och vackert.

An Image

Certifierade av OEKO-TEX®

OEKO-TEX® Standard 100 är ett oberoende globalt certifieringssystem som kontrollerar att produkten är trygg att använda, är fri från ohälsosamma kemikalier och uppfyller höga humanekologiska krav. Helt enkelt trygga och hälsosamma produkter som tål att användas varje dag.

An Image

GOTS-certifierade textilier

Movesgood-textilier är ekologiska och GOTS-certifierad. Global Organic Textile Standard (GOTS) är en märkning som garanterar att produkten är tillverkad enligt alla ekologiska kriterier och reglerar begränsningen av skadliga ämnen och utsläpp i hela produktionskedjan.

SOVA - Stolt återförsäljare av Movesgood

Vi på SOVA erbjuder en bred variation av sängkläder från Movesgood. Deras underbara påslakan, örngott och underlakan i skön kvalitet i flera härliga färger som passar just ditt hem. Känslan för kvalitet och hållbarhet gör Movesgood till ett självklart tillskott i vårt sortiment.