Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss? Fyll då i vårt kontaktformulär nedan så ser vi till att så snabbt som möjligt hjälpa dig på bästa sätt. Fyll i formuläret så utförligt som möjligt så kan vi ge dig rätt hjälp direkt. Nedan hittar du även genvägar till bland annat vanliga frågor, leveransstatus och var du hittar din närmsta butik.

Snabb hjälp när du behöver

Vår ambition är att alltid kunna hjälpa dig som kund så snabbt som möjligt, därför har vi nedan samlat genvägar till bland annat vanliga frågor, leveransstatus och reklamation. Skulle de inte ge dig svar på dina frågor och funderingar är du såklart alltid välkommen att höra av dig till oss via vårt kontaktformulär.

Kontaktformulär

De kontaktuppgifter ni anger nedan kommer endast att användas för att hantera er kontaktförfrågan. Persondata kan komma att skickas vidare till tredje part för att kunna hantera ärende rörande produkten. För utförligare information om hur vi hanterar personuppgifter, läs mer här.

När du skickar in en kontaktförfrågan får du kort efter alltid en bekräftelse till angiven e-post. Vänligen kontrollera annars skräpposten så att du inte missar våra svar.