Laddar

Vilken typ av säng? 


Hemmets viktigaste möbel

Sängen är utan tvekan hemmets viktigaste möbel, det är ju trots allt där du spenderar en tredjedel av livet. Sängen är så mycket mer än bara en möbel; den tröstar och stöttar, den hjälper dig drömma, den hjälper dig möta dagen utvilad.

Den som tränar mycket fokuserar gärna på träningen och kosten, men glömmer lätt bort den minst lika viktiga vilan. Tiden du spenderar i sängen är sällan bortkastad – det är tid som du investerar i dig själv och får dig att må bättre.

På den här sidan hittar du sängar för alla typer av behov, för alla människor och för alla hem. En ramsäng för den som lever själv, en kontinentalsäng för nykära, kanske en ställbar säng till den som bara vill njuta. Dina behov styr valet av säng.

Om du vet precis vad det är du letar efter kan det vara en idé att köpa säng på nätet, men vi rekommenderar alltid att du provar först, helst tillsammans med någon som verkligen förstår sig på sängar. Av den anledningen kan du boka en sängprovning hos oss på SOVA och få precis den experthjälp som du behöver.

Välkommen till SOVA – allt du behöver veta om sängar!

Vi har sängar för alla

Det är viktigt att sova gott och vakna pigg och utvilad. I rätt säng får kroppen avlastning och stöd, vilket optimerar chanserna till återhämtning. Din kropp ska vila utan tryck och med kroppen i en position som låter musklerna slappna av.

Kort sagt ska sängen vara anpassad efter dig, inte tvärtom. Av den anledningen är det viktigt att hitta en säng och en bäddmadrass som passar just dina behov och din kroppstyp. Vi är ju alla olika.

Därför satsar SOVA helhjärtat på ett brett sortiment med sängar vi anser vara marknadsledande, samtidigt som vi erbjuder den kunskap du behöver. Våra sängspecialister hjälper dig hitta en prisvärd säng med hög komfort och lång hållbarhet - allt du behöver göra är att komma hit.

Utöver sängar sängar hittar du en massa tillbehör, som exempelvis kuddar, täcken, påslakan, sänggavlar och överkast. Allt som kan göra din säng till hemmets härligaste plats.