An Image

Kvalitet & genuint hantverk sedan 1852 från Hästens

För hand har Hästens skapat svensktillverkade kvalitetssängar av de finaste naturmaterialen sedan 1852. Material som hästtagel, bomull, ull, lin, svenskt furu och stål ger bästa komfort, stöd, kvalitet och hållbarhet. Hästens mästarhantverkare använder kunskaper och färdigheter som kan spåras tillbaka i generationer och det är ett genuint hantverk bakom varje detalj.

Utförsäljning av Hästens sängar, kuddar och täcken

Hoppla! Galen utförsäljning av Hästens. Vi storsatsar och öppnar Sveriges största shop-in-shops i Barkarby (160 m²), Mölndal (170 m²) och Svågertorp (150 m²). Ta chansen att köpa våra sista visningssängar med fantastiska rabatter på 40-70% hos SOVA Arninge.

An Image

Inte en säng för alla - bara för dig som vill ha det allra bästa

Ingen maskin kan överträffa Hästens skickliga hantverkare när det gäller att bygga skräddarsydda handgjorda sängar. Alla Hästens sängar byggs med stolthet och omsorg av skickliga sängmästare i Hästens historiska byggnad i Köping. Bakom varje säng från Hästens ligger hundratals timmar av forskning, utveckling och design. Ett genuint designtänk i varje aspekt av konstruktionen som bidrar till Hästens-upplevelsen av en perfekt sömn.

An Image

Kvalitetstillbehör av naturmaterial till din Hästens säng

Hästens skapar inte bara sängar av högsta kvalitet utan även tillbehör som bäddmadrasser, kuddar, täcken och sängkläder. Alltid gjorda med samma höga kvalitet som sängarna för att fullända din sömnupplevelse. En skillnad du inte bara ser i designen utan framförallt kommer att känna av.

Kvalitetssäng med 25 års garanti

Hästens vill erbjuda dig det allra bästa, för en säng från Hästens är inte bara är bekväm utan också väldigt slitstark. Därför testas alla material och sängar noga för att säkerställa att de levererar den bästa sömnkomforten och hållbarheten. För en hästens säng är byggd för att hålla i minst 25 år, och i många fall betydligt länge. Som en garant för detta erbjuder Hästens garanti som täcker fjäder- och rambrott i 25 år.

An Image

Kunglig hovleverantör

1952 utnämndes för första gången Hästens till Kunglig hovleverantör, ett uppdrag de har äran att förvalta än idag genom att leverera handgjorda sängar till svenska hovet.

An Image

Latexfria produkter

När du väljer en säng från Hästens kan du vara säker på att din säng är helt fri från alla former av skumplast, polyuretan och latex - istället kan vara säker på att du får högkvalitativa naturmaterial i din säng.

An Image

Traumpass

Alla Hästens dunprodukter är fylla med spårbart europiskt dun och fjädrar av högsta kvalitet som anskaffats utan djurplågeri.

An Image

Ecodesign-direktivet 2009

Som en del i Hästens hållbarhetstänk lever alla ställbara ställbara sängar upp till ekologiska krav på energiförbrukning med en energiförbrukning på mindre män 0,5 W i standbyläge.

SOVA - Stolt återförsäljare av Hästens

Hästens är en av våra äldsta samarbetspartners och de har satt kvalitet och komfort i första rummet i mer än 160 år. De delar vår passion för sängar och god sömn. Vi vill erbjuda något för alla – även den som bara nöjer sig med det absolut bästa. Det välbekanta rutmönstret är ett välkommet och efterfrågat inslag i våra varuhus.