An Image

Lexington - Stilsäker design som andas kvalitet

Sedan starten 1997 har svenska Lexington utvecklat hemtextilier till köket, badrummet och sovrummet och är idag ett kreativt livsstilsvarumärke med ett brett produktsortiment. Lexingtons klassiska design, som hämtar inspiration från New England-stilen, har hjälpt dem ta världen med storm. Textilierna andas kvalitet och kombinationen av färg, mönster, textur och känsla gör sig fantastiskt bra vardagsrummet, badrummet och sovrummet.

An Image

Sängkläder, påslakan & handdukar från Lexington

Lexingtons breda produktsortiment erbjuder underbara hemtextilier till badrummet och sovrummet. I grunden baserar sig Lexingtons produkter på naturmaterial - alltid med kvalitet i fokus. Det gör att du kan njuta av vackra och otroligt sköna handdukar, påslakan och örngott i många år. I sortimentet finns det bland annat även vackra prydnadskuddar, överkast och mjuka morgonrockar.

An Image

Design med rötterna i den amerikanska östkusten

Lexington underbara hemtextilier är inspirerade av den amerikanska östkusten och den klassiska New England-stilen. Inte mindre än fyra olika kollektioner utkommer varje år och går hand i hand med den rådande årstiden.

Handplockade leverantörer

Lexington samarbetar bara med de leverantörer som kan garantera de materialkvaliteter som företaget eftersträvar. En stor del av produktionen sker i Europa, speciellt i Portugal och Turkiet som innebär effektiva ledtider i alla delar av värdekedjan. Lexington har även leverantörer i Indien, Indonesien och Kina.

SOVA - Stolt återförsäljare av Lexington

På SOVA erbjuder vi en mängd sängkläder och badrumsattiraljer från Lexington. Fräscha bomullshanddukar i ett stort antal mjuka färger delar plats med härligt svala sänglinnen och klassiskt mönstrade påslakan. Med sin fina balans mellan kvalitet, känsla och pris är Lexington ett gott sällskap i vårt sortiment.