Prisvärda sängtillbehör från Stunda

Vi på SOVA är stolta över att ha samlat prisvärda sängtillbehör under ett eget varumärke - Stunda. Vi handplockar kuddar, täcken och sängkläder från erkända producenter för att erbjuda det bästa av det bästa. Allt till ett rimligt pris utan att för den saken göra avkall varken på kvalitet eller den sköna känslan för en bättre sömn.

Kuddar och täcken

Mest komfort för pengarna. Stundas kuddar och täcken av bomullscambric innehåller en hög fyllnadsvikt av europeiskt anddun och småfjäder av första klass. Allt certifierat med OEKO-tex standard 100, Nomite, Downpass och Downafresh greenLine.

Dun - Naturlig isolering och andningsförmåga

Dun är känt som naturens egen isoleringsmaterial som håller dig varm och samtidigt torr. Stundas dunprodukter är noggrant utvalda och uppfyller de starkaste kvalitetsstanderna. Med certifieringar som Downafresh, NOMITE, Oeko-Tex® Standard 100 och Downpass kan användare vara säkra på att produkterna är av högsta kvalitet och renhet. Dunprodukter är kända för sin naturliga isoleringsförmåga eftersom dunet andas. Dessutom kan de tvättas med enzymfria tvättmedel för att bevara dunets egenskaper och komfort under lång tid.

NOMITE

NOMITE-märket är en indikation på en produkt som är särskilt lämplig för personer som är allergiska mot husdammkvalster. Certifieringen garanterar att dunprodukter inte innehåller husdammkvalster, vilket innebär att du som allergiker eller astmatiker kan njuta av komforten från dun och fjädrar.

Downpass

Downpass är ett spårningssystem som för att säkerställa att dun och fjädrar som används som fyllnadsmaterial i bland annat duntäcken och kuddar har erhållits på ett etiskt sunt sätt. För att få använda Downpass på produkterna måste tillverkaren se till att endast dun och fjädrar från kontrollerad djurhållning används.

Oeko-Tex®

Stundas duntäcken och kuddar är alla certifierade med Oeko-Tex® Standard 100 vilket bekräftar att dunprodukterna uppfyller Oeko-Tex-standarden gällande mänskliga ekologiska krav på skadliga ämnen.

Downafresh

En garanti för att dunen tvättas och rengörs enligt strikta europeiska standarder. Det betyder att du kan vara säker på att täcken eller kuddar inte innehåller bakterier och andra organiska rester. Du kan också vara säker på att dun och fjädrar har samlats i enlighet med lagstiftning som säkerställer korrekt djurskydd.