Silkestäcken

SORTERA EFTER
Produkter (2)
SORTERA EFTER
Vi har 2 produkter att välja mellan
carpe diem beds
• Tyngre och omfamnande känsla.
• Anpassar sig till din kroppstemperatur.
• 100% mullbärssilke.
4.990 kr
Lägsta pris senaste 30 dagar
carpe diem beds
• Tyngre och omfamnande känsla.
• Anpassar sig till din kroppstemperatur.
• 100% mullbärssilke.
7.990 kr
Lägsta pris senaste 30 dagar
 
 
 
 

VÄRMEREGLERANDE TÄCKE

Silkestäcken har den utmärkta egenskapen att det reglerar värmen efter din kroppstemperatur. Det är ett täcke som andas och som både absorberar och transporterar bort överflödig fukt medan du sover vilket bidrar till ett gott sovklimat. Det värmer när det är kallt och upplevs svalt när det är varmt. Passar bra för dig som önskar ett tyngre täcke med en omfamnande känsla. Silkeskuddar har även de samma värmereglerande egenskaper. Resultatet blir att du kan sova gott och slippa vakna upp av att svettas eller frysa. Silkestäckets fyllning består av 100% härligt mullbärssilke med yttertyg av 100% bomull. 

 

Ett hygieniskt täckealternativ 

Silkesvadd har naturligt damm- och smutsavvisande egenskaper, vilket ger det en unik förmåga att rena sig själv. Av den anledningen är en silkeskudde ett hygieniskt täckealternativ och därför ett utmärkt val för allergiker. Finns både som enkeltäcke och dubbeltäcke. 

Silke mår som allra bäst när det med jämna mellanrum tas ut och luftas igenom utomhus. Lufta i dagsljus, men undvik starkt solljus. Vi rekommenderar inte att du maskin- eller handtvättar dina sidenprodukter.  

 

Naturligt och hållbart

Det renaste, vitaste och finaste silket är 100% mullbärssilke. Silke framställs av de trådar silkefjärilens larv spinner in sig i när den skall förvandla sig till puppa. Larvens enda föda är löv från det vita mullbärsträdet, därav namnet. Silkestäcke med mullbärssilke är certifierad enligt OEKO-TEX standard 100.