Minimalistiska möbler & inredning från Kaissu

Kaissu är ett estländskt möbelmärke etablerat 2017, med fokus på hårda sovrumsmöbler. Minimalistiskt och alltid på jakt efter skönheten i det enkla. Smala former, rena linjer och finess i detaljer definierar varumärkets design. Produkterna tillverkas i små volymer och är gjorda av massivt trä som gör varje föremål unikt med en egen historia att berätta.

Sängramar, gavlar & inredning i stilsäker nordisk design

Signaturmöblerna från Kaissu består av sängar, sängramar och sänggavlar gjorda i naturligt massivt trä. Utöver huvudkollektionen finner du även andra möbler som sängbord, byråer, tv-möbler och bänkar. Ett spännande sortiment av modern design som ger dig minimalism i sin sanna form. Alla resår- och tempurmadrasser går att placera i Kaissus sängramar. Observera att ramsängar, även kallade resårbottnar, inte passar för att lägga i en sängram.

Ansvar & hållbarhet - Möbler som är gjorda för att hålla

Minimalism är inte bara en konströrelse. Det är ett det är ett tänkesätt som Kaissu ämnar följa i alla aspekter - från estetik till livsstil. Konsumera mindre, välj klokare, tänk långsiktigt och respektera vår planet och miljö. Kaissu tar själva ansvar och använder endast hållbara och förnybara material som gör det möjligt att återvinna eller återanvända deras möbler. Kreativt användande av restprodukter från produktionen skapar också unika delar i nya möbler.

SOVA - Stolt återförsäljare av Kaissu

Vi sätter en stolthet i att samarbeta med varumärken som bryr sig lika mycket och kvalitet som vi gör. Därför är vi mycket glada att kunna erbjuda ett spännande utbud av sovrumsinredning från Kaissu. Känslan för kvalitet och hållbarhet gör Kaissu till ett självklart tillskott i vårt sortiment.