An Image

Premiumsängar byggda för hand från Carpe Diem Beds

Carpe Diem Beds är ett av Sveriges främsta sängföretag och grundades 1995 med en ursprungsidé om en säng med samma följsamhet, mjukhet och stöd som en ljungbädd. Idag står Carpe Diem Beds för design, kvalitet och innovation. Alla sängar är tillverkade för hand i Sverige och målet är att skapa världens vackraste och mest innovativa sängar, inspirerade av Sveriges västkust.

An Image

En säng med lyxig komfort och utsökt stil

Carpe Diem Beds erbjuder flera kvalitativa sängmodeller oavsett om du vill ha en kontinentalsäng, ramsäng eller en ställbar säng. Sängarna är designade för att vitalisera kroppen genom att främja djup, god sömn. Idag har de hela 5 unika patent som är viktiga för sängens komfort, bland annat Contour Pocket System som ger en känsla av viktlöshet som att sväva på moln. Men en säng ska inte bara vara lugnande för kroppen, utan även för själen. Därför har Carpe Diem Beds sängar en perfekt balans mellan utmärkt komfort och utsökt stil med kvalitativa sängtyger i ett urval av lyxiga färger.

An Image

Underbara tillbehör till din säng från Carpe Diem Beds

Förbättra designupplevelsen med sovrumsinredning noga utvald för att skapa dina drömmars sovrum för total avkoppling. Upplev den lyxiga känslan av täcken i mullbärssilke, bäddmadrasser i naturmaterial och lakan i egyptisk bomull. Eller anpassa din säng så att den speglar din smak och personlighet med sängben och sänggavlar. Och eftersom trender kommer och går, kan du enkelt byta tillbehör utan att behöva byta säng.

Garanterad kvalitet

Hantverkarna på Carpe Diem Beds signerar personligen varje färdigställd säng och går på så sätt i god för att ram och resårer kommer hålla i minst 20 års tid. På alla ställbara sängar lämnas dessutom en 10-årig garanti på motordelen. Men din sköna säng från Carpe Diem Beds kommer med stor sannolikhet att skänka njutning betydligt längre tid än så.

An Image

Sängar byggda för hand i Sverige

En och samma sängmakare bygger din säng helt och hållet för hand, med all sin fantastiska känsla för detaljer och ansvar. Det säger mycket om kvaliteten på en säng från Carpe Diem Beds.

An Image

Svanenmärkta sängar

Alla Carpe Diem Beds sängar uppfyller Svanenmärkningens stränga miljökrav som gäller under hela sängens livslängd.

Sov med gott samvete

Sängarna görs av hållbara & medvetna material - Talalay latex och tyger med OEKO-Tex®-märkning, ekologisk bomull och gåsdun från leverantörer som respekterar djurens välmående. Träet kommer från ansvarsfullt odlade och miljömärkta skogar.

Sängar av de finaste materialen

Carpe Diem Beds använder bara de finaste materialen i sina sängar - nordiskt furuträd, tyger från Designers Guild och The Romo group och ekologisk bomull.

SOVA - Stolt återförsäljare av Carpe Diem Beds

På SOVA är vi stolta över att ha arbetat med Carpe Diem Beds sedan 1995, året då de var ett nystartat företag med en liten bas i Lysekil. De har på kort tid lyckats etablera sig som en högkvalitativ, miljömärkt förening mellan ung design och modern komfort. Idag är de en av grundpelarna i vårt sortiment.