Betalningsalternativ

På ett snabbt och enkelt sätt kan du dela upp din betalning på 1, 6, 12, 24, 36, 48 eller 72 månader. Välj den betalningstakt som känns bäst för dig. För att använda Resurs Banks delbetalning vid onlineköp, vänligen ta kontakt med vår kundtjänst.

An Image
An Image
An Image
An Image
An Image
An Image

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

Avlastning för rygg, nacke & plånbok

Det viktigaste för oss på SOVA är att du ska kunna välja en säng du provat ut och som är anpassad för din kropp. Priset ska inte vara det enda som styr ditt val. Därför erbjuder vi en rad olika finansieringsalternativ som gör det möjligt att sova gott oavsett budget.

KONTANTFRITT

Vi är måna om säkerheten både för dig och vår personal och har därför helt kontantfria butiker och erbjuder istället nedan populära betalningsalternativ.

KORTBETALNING

Kortbetalning sker i samarbete med Nets. Du kan betala ditt köp med giltigt betalkort, Visa eller Mastercard. Vi lagrar aldrig någon information kopplad till dina betaluppgifter, exempelvis kreditkortsnummer. Informationen är krypterad och går direkt till banken.

Vi följer lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal i alla lägen och värnar alltid om din intregritet.

SOVAKONTO / RESURS CARD GOLD

Du som väljer att betala ditt köp med SOVA Resurs-konto får ett Resurs Card från Resurs Bank på köpet. Kortet är kopplat till ditt SOVA Resurs-konto och har samma kredit. Så fort du börjar betala köpet blir kredit-utrymmet på ditt Resurs Card tillgängligt.

FLEXIBELT KORT SOM GÄLLER ÖVER HELA VÄRLDEN

Även när du inte handlar på SOVA får du ta del av fördelarna med Resurs Card Gold. Till exempel får du poäng på allt du handlar och gratis reseförsäkring för hela familjen när du betalar minst 75% av resan med kortet.

  • Resurs Card på köpet, fri årsavgift första året (värde 245 kr)
  • 36 månader räntefri kredit
  • Flexibel delbetalning
  • Kredit upp till 250 000 kr

På resursbank.se under Betala i menyn kan du läsa mer om kortets fördelar.

SAMLA ALLA DINA KÖP

Med SOVA Fastpris samlas alla dina köp på ett konto vilket innebär att du alltid betalar samma månadskostnad, oavsett hur många köp det rör sig om.

  • Dela upp din betalning
  • Få fakturan månaden efter ditt köp
  • Fast pris varje månad
  • Kredit upp till 100 000 kr

KONTO / DELBETALNING

Med detta konto ger vi dig som kund möjligheten att dela upp betalningen räntefritt i 6, 12 eller 24 månader. Vid delbetalning tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kronor samt 45 kronor per månad i administrationsavgift. Detta betalningsalternativ är ej poänggrundande som i fallet SOVA konto. Kontot avslutas med sista inbetalningen.

FAKTURABETALNING

Du kan självklart även betala din vara mot faktura. Du får alltid 30-60 dagars kredittid beroende på när i månaden du gör ditt köp. Fakturan är varu- och momsspecificerad och kommer till dig med e-post. Det tillkommer ingen fakturaavgift. Resurs bank kan sedvanligt komma att pröva din ansökan om konto/faktura.

KONTANTFRITT

Vi är måna om säkerheten både för dig och vår personal och har därför helt kontantfria butiker och erbjuder istället nedan populära betalningsalternativ.