An Image

Mille Notti - Sängkläder & tillbehör av högsta kvalitet

Sedan 1991 har det svenska familjeföretaget Mille Notti arbetat med passionen att skapa en underbar upplevelse, en njutning för alla sinnen. Resultatet är exklusiva produkter som sängkläder, dunprodukter, accessoarer och handdukar av högsta kvalitet och med tidlös design som tål att användas varje dag.

An Image

Förstklassiga textilier för både kropp & själ

Mille Notti arbetar endast med noga utvalda, taktila material, mönster och metoder för att deras textilprodukter och sängkläder ska ge dig en alldeles unik upplevelse. Sortimentet och produktionen förfinas och utvecklas ständigt så att du kan vara säker på att allt tillverkas på ett etiskt sätt och är av högsta kvalitet.

An Image

Certifierade av OEKO-TEX®

Mille Notti-textilier är kontrollerade i enlighet med OEKO-TEX 100 standard och är fria från onödiga gifter och har minsta möjliga allergipåverkan. Helt enkelt trygga och hälsosamma produkter som tål att användas varje dag.

An Image

Kunglig Hovleverantör

Sedan februari 2011 är Mille Notti kunglig hovleverantör – ett bevis på den position de har uppnått inom svensk textil. Företaget står som värdig representant för högklassig svensk design och det råder ingen tvekan om att deras produkter håller en enastående kvalitet.

SOVA - Stolt återförsäljare av Mille Notti

I ditt närmsta SOVA-varuhus kan du hitta ett stort utbud av Mille Notti-produkter så som: påslakan, örngott, underlakan mm. Vi sätter en stolthet i att samarbeta med varumärken som bryr sig lika mycket om kunden som om den egna produkten. Mille Notti betyder tusen nätter – ett passande namn på ett varumärke som erbjuder hållbara produkter med syftet att förbättra känslan och atmosfären i ditt sovrum för många, långa och sköna nätter.