Silkeskuddar

SORTERA EFTER
Produkter (1)
SORTERA EFTER
Vi har 1 produkter att välja mellan
Vi har 1 produkter att välja mellan
carpe diem beds
• Utmärkt val för allergiker.
• Innehåller mullbärssilke.
• Perfekt för dig som sover på rygg och sida.
1.990 kr
Lägsta pris senaste 30 dagar
 
 
 
 

Värmereglerande kudde

Silkeskuddar har den utmärta egenskapen att det reglerar värmen efter din kroppstemperatur. Det är en kudde som andas och som både absorberar och transporterar bort överflödig fukt medan du sover vilket bidrar till ett gott sovklimat. Silkestäcken har även de samma värmereglerande egenskaper. Resultatet blir att du kan sova gott och slippa vakna upp av en fuktig eller blöt huvudkudde. Silkeskuddens fyllning består av härligt mullbärssilke, uppblandat med polyester för bästa stöd och komfort under hela natten.

 

Ett hygieniskt kuddalternativ

Silkesvadd har naturligt damm- och smutsavvisande egenskaper, vilket ger det en unik förmåga att rena sig själv. Av den anledningen är en silkeskudde ett hygieniskt kuddalternativ och därför ett utmärkt val för allergiker. 

Silke mår som allra bäst när det med jämna mellanrum tas ut och luftas igenom utomhus. Lufta i dagsljus, men undvik starkt solljus. Vi rekommenderar inte att du maskin- eller handtvättar dina sidenprodukter. Håll din silkeskudde fräsch och fin med ett kuddskydd om skyddar kudden mot smuts och fläckar. 

 

Naturligt och hållbart 

Det renaste, vitaste och finaste silket är 100% mullbärssilke. Silke framställs av de trådar silkefjärilens larv spinner in sig i när den skall förvandla sig till puppa. Larvens enda föda är löv från det vita mullbärsträdet, därav namnet. Silkeskudde med mullbärssilke är certifierad enligt OEKO-TEX standard 100.