Viking Beds - En gedigen & skön säng byggd i Småland

I många år har Viking Beds med familjen Söderberg bakom sig byggt sängar i Småländska Landsbro. Just nu jobbar två generationer Söderberg i fabriken - alltid med viljan att utveckla kvalitetssängar för alla som uppskattar hantverk, ny teknologi och modern design. Detta för att ge dig en följsam säng av en hög kvalité, så att du sover gott och återhämtar dig!

Viking Beds - En gedigen & skön säng byggd i Småland

Carpe Diem Beds är ett av Sveriges främsta sängföretag och grundades 1995 med en ursprungsidé om en säng med samma följsamhet, mjukhet och stöd som ett ljungbädd. Idag står Carpe Diem Beds för design, kvalitet och innovation. Alla sängar är tillverkade för hand i Sverige och målet är att skapa världens mest vackra och innovativa sängar, inspirerade av Sveriges västkust.

Upplev en följsam säng för den perfekta sömnen

En säng från Viking Beds är resultatet av en arbetsprocess i sökandet efter den perfekta sömnen. För att nå detta läggs mycket tid och energi på att till exempel se hur nya typer av material kan kombineras med traditionellt hantverk. Tack vare detta kan vi erbjuda en följsam säng anpassad efter våra kunders behov och önskemål - oavsett om det gäller en kontinentalsäng, ramsäng eller ställbar säng.

Tillbehör från Viking Beds

Viking Beds har många tillbehör som låter dig sätta din personliga stil på sängen och därmed hela sovrummet. Naturligtvis har sängens färg stor betydelse men nya sängben har en stor påverkan. Lägg därtill sänggavel, ottoman och kuddar så har du nästan ett oändligt antal kombinationer. Låt kreativiteten flöda och var inte rädd att till exempel sätta olika färg på gaveln och sängen.

Garanterad kvalitet

När man bygger, monterar och testar varje säng in i minsta detalj, ja då vågar man också lova att sängen håller. Därför lämnar Viking 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott, samt 5 års garanti på motorer till ställbara sängar.

Svensktillverkade sängar från Småländska Landsbro

Alla Viking Beds sängar tillverkas i Landsbro, Småland, där nya material kombineras med traditionellt hantverk. Att många av sängbyggarna dessutom är smålänningar gör det självklart att inte tillverka sängar som är dyrare än nödvändigt.

SOVA - Stolt återförsäljare av Viking Beds

På SOVA är vi stolta över vårt samarbete med Viking Beds of Sweden, en leverantör som står för modern design och svensk hög kvalité.