Hållbarhet

Vi på SOVA vill hjälpa alla till en bättre sömn, en säng i taget. Med vår kunskap matchar vi kropp och sovvanor med rätt säng utifrån funktion, känsla, design och kvalitet. Vi samarbetar uteslutande med välkända och marknadsledande leverantörer som ligger i framkant vad gäller hållbarhetsarbete och etiskt ansvarstagande. Det gör att du kan sova med ett gott samvete.

Sömn är hälsa

Vår vision är att alla människor ska få vakna utvilade och fulla av energi, varje dag. Med 35 års erfarenhet vet vi att en kvalitetssäng är avgörande för en god natts sömn.

Hållbar arbetsplats

Vi strävar efter att erbjuda en sund och trivsam arbetsmiljö som präglas av en positiv attityd, personlig utveckling, eget ansvar och ömsesidig respekt.

Miljöansvar

Utöver våra medvetna val av leverantörer, strävar vi efter att minska vårt klimatavtryck genom insatser främst kopplat till energiförbrukning, logistik, förpackning och avfall. 

Affärsetik

Vår strikta policy säkerställer integritet, rättvisa och ärlighet i alla våra affärsrelationer. Vi har nolltolerans mot trakasserier, korruption och mutor.

Certifieringar

Våra leverantörer arbetar aktivt med hållbarhet, något som märks i den stora variationen av certifieringar du kan hitta kopplat till hållbarhet, kvalitet och etiskt ansvarstagande.