An Image

Sömn är hälsa

Vår vision är att alla människor ska få vakna utvilade och fulla av energi, varje dag. Så är det inte idag! Varje morgon kliver nästan en tredjedel av oss svenskar ur sängen efter ännu en natt med ideliga uppvaknanden och dålig sömn. Inte mår vi bättre av att vi dessutom fått lära oss att det är vårt eget fel. För att vi inte varvar ner i tid, dricker kaffe för sent, kollar mobilen för mycket, inte har det tillräckligt svalt i rummet eller laddat ner den senaste sömnappen. Listan kan göras lång. 

Med vår långa erfarenhet vågar vi påstå att den största sömntjuven av alla inte finns med: alla billigt byggda och dåligt utprovade sängar. Sängar som ser ut som kvalitetssängar, men under ytan döljer material som snabbt tappar formen och konstruktioner som inte avlastar din kropp. Som gör att du vrider, vänder och vaknar flera gånger varje natt. Sängar som stör din sömn. Så i kväll när du lägger dig, känn efter. Vill din säng din kropp väl, eller vill den gå ännu en 8 timmars brottningsmatch. I så fall är vårt bästa tips: investera i din sömn.

An Image

Sängexpert sedan 1989

En stor del av livet tillbringas i sängen och sömnen är viktig för att vi ska må bra och orka. För att du ska känna dig helt trygg när du investerar i din sömn hos oss får du alltid hjälp av en certifierad sängexpert med omfattande kunskap om olika sängtyper, material och tekniker för att säkerställa att du får den bästa möjliga sängen för dig. Du får till och med hjälp av två sängexperter, då vi alltid säkerställer vår rekommendation med hjälp av en kollega. Allt för att du ska få vakna utvilad och full av energi, varje dag. 

An Image

Sängprovning i 4 steg med SOVA-metoden

Vi förstår att det kan vara knepigt att hitta rätt säng som matchar din kropp och dina sovvanor.

SOVA-metoden är ett unikt tillvägagångssätt för att matcha dig med rätt säng i fyra enkla steg där vi fokuserar på funktion, känsla, design och kvalitet. Det gör att du får en säng anpassad för din kropp och dina sovvanor, en förutsättning för riktigt god sömn och hälsa.

Mer om hållbarhet

Affärsetik

Vår strikta policy säkerställer integritet, rättvisa och ärlighet i alla våra affärsrelationer. Vi har nolltolerans mot trakasserier, korruption och mutor.

Certifieringar

Våra leverantörer arbetar aktivt med hållbarhet, något som märks i den stora variationen av certifieringar du kan hitta kopplat till hållbarhet, kvalitet och etiskt ansvarstagande.

Hållbar arbetsplats

Vi strävar efter att erbjuda en sund och trivsam arbetsmiljö som präglas av en positiv attityd, personlig utveckling, eget ansvar och ömsesidig respekt.

Miljöansvar

Utöver våra medvetna val av leverantörer, strävar vi efter att minska vårt klimatavtryck genom insatser främst kopplat till energiförbrukning, logistik, förpackning och avfall.