24SJU SÄNGAR

24SJU SÄNGTYPER

KONTINENTALSÄNGAR

RAMSÄNGAR

STÄLLBARA SÄNGAR

MER FRÅN 24SJU

BÄDDMADRASS

SÄNGBEN

SÄNGGAVEL

OM 24SJU SÄNGAR

EN SÄNG ATT LEVA MED

Mitt i livet står en säng – det finns faktiskt ingen plats där du spenderar mer tid. Sängen är en naturlig del av våra liv, och därför behöver du en som passar just ditt. Av den anledningen finns 24SJU med ett brett sortiment som byggts med människors verkliga komfortbehov som utgångspunkt.

24sju sängar

EN SÄNG ATT LITA PÅ

Tanken med 24SJU är att alla ska kunna hitta en bra och pålitlig säng – oavsett budget eller komfortkrav. Alla 24SJU sängar är produkter av gott hantverk, uppfinningsrikedom och designtänk – och svenskproducerade material som trä och stål såklart.

EN SÄNG AV SIN TID

Sängar från 24SJU tillverkas i Småland av erfarna hantverkare som kan sin sak. Sängarna är genomtänkta, prisvärda och anpassade efter de liv som människor av i dag lever. Människor som du, dina grannar och dina vänner.

GARANTIER

Man brukar säga att en tredjedel av livet spenderas i sängen, men vi skulle vilja säga att det är mer än så. För som bekant gör du mer än bara sover i din säng – därför är det viktigt med en säng som håller och som hänger med i livets alla raksträckor, gupp och tempoväxlingar. En säng från 24SJU kommer därför med en ram- och fjädergaranti på hela 25 år medan motorn i din ställbara säng har en garanti på 5 år. På så sätt får du en säng att leva med.

VILL DU PROVA EN 24SJU SÄNG?

VAD SÄGER VÅRA KUNDERSOVA - STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE

Vårt mål är att alla ska kunna hitta en säng som passar dem – oavsett var de befinner sig i livet. Med 24SJU i vårt sortiment kan vi erbjuda bra sängar till en bred skara människor – unga och gamla, singlar och barnfamiljer. 24SJU står helt enkelt för design och kvalitet till ett bra pris – livet igenom. När du köper en säng hos oss på SOVA ska du kunna känna dig trygg i att du investerar i god sömn. Därför välkomnar vi varumärken som står för komfort och kvalitet. God sömn börjar med ett gott val - något vi erbjuder i alla våra varuhus.