An Image

Svensktillverkad kvalitet från 24SJU - en säng att leva med

Mitt i livet står en säng – det finns faktiskt ingen plats där du spenderar mer tid. Sängen är en naturlig del av våra liv, och därför behöver du en som passar just ditt. Av den anledningen finns 24SJU med ett brett sortiment av sängar som byggts med människors verkliga komfortbehov som utgångspunkt och erbjuder design och kvalitet till ett bra pris.

An Image

24SJU ger dig en säng att lita på

Tanken med 24SJU är att alla ska kunna hitta en bra och pålitlig säng – oavsett budget eller komfortkrav. Alla 24SJU sängar är produkter av gott hantverk, uppfinningsrikedom och designtänk – och svenskproducerade material som trä och stål såklart. Sängarna är genomtänkta, prisvärda och anpassade efter de liv som människor av i dag lever. Människor som du, dina grannar och dina vänner.

An Image

Tillbehör till din 24SJU-säng

Ta sovrummet till nästa nivå med tillbehör från 24SJU. Skapa precis den känslan du vill ha i ditt sovrum med en skön bäddmadrass, en matchande sänggavel eller läckra sängben till din säng. Nya tillbehör är även ett enkelt sätt att ändra känslan i sovrummet utan att behöva byta säng.

Sängar med 25 års garanti

Man brukar säga att en tredjedel av livet spenderas i sängen, men vi skulle vilja säga att det är mer än så. För som bekant gör du mer än bara sover i din säng – därför är det viktigt med en säng som håller och som hänger med i livets alla raksträckor, gupp och tempoväxlingar. En säng från 24SJU kommer därför med en ram- och fjädergaranti på hela 25 år medan motorn i din ställbara säng har en garanti på 5 år. På så sätt får du en säng att leva med.

An Image

Svensktillverkade sängar

Alla sängar från 24SJU tillverkas i Småland av erfarna hantverkare som kan sin sak.

SOVA - Stolt återförsäljare av 24SJU

Vårt mål är att alla ska kunna hitta en säng som passar dem – oavsett var de befinner sig i livet. Med 24SJU i vårt sortiment kan vi erbjuda bra sängar till en bred skara människor – unga och gamla, singlar och barnfamiljer. 24SJU står helt enkelt för design och kvalitet till ett bra pris – livet igenom.