Laddar

Hilding Family Plus

  • Stoppad med mjuka och ventilerande material som erbjuder extra följsam komfort
  • Den multiledade bottenplattan låter dig justera liggytan in i minsta detalj
  • Behaglig miljösäng som uppfyller de stränga kraven för Svanenmärkning

  • Trådlös handkontroll med smart minnesfunktion
  • Alla sängens delar kan regleras separat – även nacken får extra stöd i upphöjt läge
  • Sängens höga, aktiva fjädring anpassar sig i takt med belastningsgraden

Fler testade sängar

Testfakta Verified påvisar hög kvalitet och prestanda, eller att produkten uppfyller officiella krav och rekommendationer avseende säkerhet, förekomst av skadliga ämnen eller uthållighet och hållfasthet.

Vilken säng är egentligen bäst?

Svaret är att det beror på vem du är som ska sova i den. Vi är ju alla olika, både till kroppstyp, tycke och smak, sovvanor och budget. Vi på SOVA vill att det ska vara enkelt för dig att välja rätt säng – därför strävar vi efter att erbjuda ett ständigt marknadsledande brett sortiment, styrkt av flera kvalitets- och miljömärkningar, och många års erfarenhet.

Test av ställbara sängar

Vi gav det oberoende testföretaget Testfakta uppdraget att testa 11 ställbara sängar på marknaden, där såväl ergonomi som komfort, hållbarhet och kvalitet har prövats vid två oberoende laboratorier. Sju av de testade modellerna fick ett totalbetyg på över 4,0 där 5 är max, vilket får anses vara ett bra utfall och ett bra betyg.

Totalvinnare är sängen från Hilding Family Plus som får högst betyg i flera av de testade kategorierna, både vad gäller komfort och hållfasthet. I testet finns även Jensen Signature J4 samt Wonderland SL7 552 samt Tempur North Sensation – som alla återfinns i vårt sortiment.

Tempur fick ett lägre testresultat till följd av att testerna gjordes delvis utan bäddmadrass. En Tempursäng säljs eller används aldrig utan bäddmadrass, eftersom det unika materialets egenskaper inte kommer till sin rätt då. Vi ställer höga krav på de produkter vi säljer och oberoende tester är ett led i att säkerställa detta.

Ta del av testet här

Test av ställbara sängar

Testfakta är ett oberoende test- och researchföretag, specialiserat på tester och utvärderingar av konsumentprodukter. Testerna utförs av utvalda test- och forskningslaboratorier, specialiserade inom olika produkt- eller provningsområden. Testfakta tolkar och betygsätter resultaten från testerna i samråd med det utförande laboratoriet och externa experter.

Dock, sist men inte minst:

Sängar som rankat bäst i test är inte per automatik det bästa valet för dig. Utmärkelsen är ett tydligt tecken på att sängen i fråga håller en hög standard, det är sant, men tänk på att det är sängen som ska anpassas efter dig, inte du efter den. Du har alltid sista ordet när det gäller att välja säng.

www.testfakta.se