An Image

Modern dansk design & inredning från HAY

HAY grundades 2002 av danskarna Rolf och Mette Hay, med ambitionen att skapa moderna möbler med ett öga för modernt levande och sofistikerad industriproduktion. En ambition HAY lever efter än idag. Genom engagemang för både design och produktion av möbler och inredning strävar HAY att göra bra och hållbar design, av god kvalitet till bra priser.

An Image

Möbler, inredning & textilier för sovrummet

HAY samarbetar med några av de mest talangfulla, internationella formgivarna som använder nya material och modern teknologi för att skapa produkter med stort värde för användaren. Som ett komplement till möbelkollektionen har de ett även brett sortiment med accessoarer och textilier för det moderna hemmet. Hos oss hittar du bland annat överkast, prydnadskuddar och sängbord.

Hållbara produkter

HAY fokuserar på att utveckla hållbara produkter för att minimera miljöpåverkan. De har ett växande antal miljöcertifierade produkter och optimerar löpande användningen av hållbara material som återvunna material, FSC-certifierat trä och vattenbaserad lack. Majoriteten av produkterna testats också för att uppfylla internationella standarder för styrka, hållbarhet och säkerhet.

SOVA - Stolt återförsäljare av HAY