Hilding - Kvalitetssängar enligt svenska hantverkstraditioner

Sedan 1939 har Hilding byggt och utvecklat sängar av hög kvalitet helt enligt svenska hantverkstraditioner. Alltid med extra höga krav när det gäller hållbarhet, komfort och hygien. Det gynnar miljön och ger en riktigt skön och trygg sömn för hela familjen. En säng byggd för människan, för naturen och för livet.

Sängar av hållbara material med modern skandinavisk design

Alla Hildings sängar produceras med omsorg i Sverige av noggrant utvalda och testade material. Sängarna är Svanen-märkta, klädda med ECOtyg, som tillverkas helt utan vatten och PFC-kemikalier och har sängstommar av FSC®-märkt trä från hållbart skogsbruk. Klädseln är dessutom avtagbar och tvättbar och hela sängsortiment rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. En bra kvalitetssäng helt enkelt så du kan sova riktigt gott, med gott samvete.

Kvalitetssängar med 25 års garanti

Du får alltid 25-års garanti på ram- och fjäderbrott när du köper en säng från Hilding. Köper du en ställbar säng du även alltid 5-års garanti på motorn. Det betyder att du kan sova gott med vetskapen om att du vilar i en säng du kan lita på.

Svanenmärkt

Svanen är en oberoende miljömärkning som tar hänsyn till alla miljöaspekter kring en produkt. Väljer du en säng från Hilding kan du känna dig trygg med att den har så liten negativ miljöpåverkan som möjligt.

Astma- och Allergiförbundet

Med genomtänkta materialval uppfyller Hildings alla sängar de högt ställda kraven för att få en rekommendation av Astma- och Allergiförbundet.

FSC®-märkt trä

Alla träramar från Hilding är byggda med FSC®-märkt trä. Det innebär att du kan vara säker på att endast trä från ansvarsfullt skogsbruk används i produktionen.

Ekologisk och tvättbar klädsel

Alla Hildings sängklädslar tillverkas helt utan användning av vatten och PFC-kemikalier. Tygerna är gjorda av Harmolan som är smutsavvisande, antistatiskt och ventilerande. De kan dessutom återvinnas upp till tio gånger.

SOVA - Stolt återförsäljare av Hilding