CARPE DIEM SÄNGAR

CARPE DIEM BEDS SÄNGTYPER

KONTINENTALSÄNGAR

RAMSÄNGAR

STÄLLBARA SÄNGAR

SÄNGTILLBEHÖR FRÅN CARPE DIEM BEDS

BÄDDMADRASS

SÄNGBEN

SÄNGKLÄDER

SÄNGGAVEL

BÄDDMADRASSKYDD

KUDDAR

OM CARPE DIEM SÄNGAR

GOD DAYS START AT NIGHT

Carpe Diem Beds of Sweden är ett av Sveriges främsta sängföretag och grundades 1995. Både huvudkontor och tillverkning finns i Lysekil på den svenska västkusten. Där ger Carpe Diem Beds många människor runt om i världen goda dagar. Sömnen är direkt avgörande för hur du mår under din vakna tid. En god natts sömn ger kroppen återhämtning vilket behövs för att du ska vakna pigg och utvilad. Det gör din säng otroligt viktig. Dessutom ska sängen vara tryckavlastande, då slipper du blodcirkulationsstörningar. Det vet hantverkarna på Carpe Diem Beds. De utför därför noggranna kontroller efter varje monteringsmoment.

EN SÄNG I DIN SMAK

Vi är alla olika – därför vill vi på SOVA kunna erbjuda något för alla smaker. Detta är ett faktum som även Carpe Diem Beds har tagit vara på. Därför finns alltid möjligheten att välja bland slitstarka sängtyger i ett urval av lyxiga färger - utan att det kostar en krona extra.

carpe diem sängar

MED TANKE PÅ MILJÖN

Det är viktigt att en säng har positiv inverkan på sömnen samtidigt som den har minimal inverkan på miljön. Därför ställs hårda krav på de material Carpe Diem Beds använder vid tillverkningen av sina produkter. Svanenmärkningen visar att de tar ansvar för miljön.

UNDERBARA TILLBEHÖR

Carpe Diem Beds kan konsten att tillverka högklassiga sängar, men de engagerar sig minst lika mycket i tillbehören. Bäddmadrasser i naturmaterial, kuddar med trögelastisk stoppning, täcken av mullbärssilke och lakan i egyptisk bomull. Du kan alltid räkna med att Carpe Diem Beds lägger stort fokus på bra materialval och elegant design.

GARANTIER

Hantverkarna på Carpe Diem Beds signerar personligen varje färdigställd säng och går på så sätt i god för att ram och resårer kommer hålla i minst 20 års tid. På alla ställbara carpe diem sängar lämnas dessutom en 10-årig garanti på motordelen. Men din sköna säng från Carpe Diem Beds kommer med stor sannolikhet att skänka njutning betydligt längre tid än så.

VILL DU PROVA EN CARPE DIEM SÄNG?

VAD SÄGER VÅRA KUNDERSOVA - STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE

På SOVA är vi stolta över att ha arbetat med Carpe Diem sedan 1995, året då de var ett nystartat företag med en liten bas i Lysekil. De har på kort tid lyckats etablera sig som en högkvalitativ, miljömärkt förening mellan ung design och modern komfort. Idag är de en av grundpelarna i vårt sortiment. När du köper en säng hos oss på SOVA ska du kunna känna dig trygg i att du investerar i god sömn. Därför välkomnar vi varumärken som står för komfort och kvalitet. God sömn börjar med ett gott val - något vi erbjuder i alla våra varuhus.än så.