DESIGN

Förr var dörren till sovrummet oftast stängd, men nuförtiden är det nästan tvärtom. Sovrummet har blivit ett av hemmets viktigaste rum; en tydlig stilmarkör som vi gärna visar upp. Och den viktigaste möbeln i sovrummet är såklart sängen. På SOVA lägger vi mycket vikt vid sängens design, utbudet av textiler och materialval är brett för att du ska kunna välja den stil som passar just dig.

LÅT DIG INSPIRERAS OCH LYFT
FRAM DIT KARAKTÄR

design sängar

SÄNGAR

GAVLAR

SÄNGBEN

DESIGN SÄNGAR

Du kan få din säng i flera olika färger och tyger. Du väljer själv. Vissa färger ger en lugnare och mer harmonisk känsla, medan andra ger mer energi och liv till sovrummet. I våra butiker kan du välja mellan upp till 75 olika nyanser och kvaliteter från våra olika sängleverantörer. Här nedan ser du ett litet urval från några av dem. Vill du ha råd, tips eller inspiration så hjälper vi dig gärna. Det är bara att fråga!

GAVLAR

Knappad eller slät, trä eller tyg? Välj en gavel som har samma stil som sängen eller bryt av helt och låt den ta för sig i rummet. Oavsett, så är gaveln en viktig del av helhetsintrycket.

SÄNGBEN

Benen lyfter inte bara bokstavligen din säng, utan även hela utseendet på sängen. Hos oss kan du välja ben i olika träslag och metaller. Du kan dessutom få dem i flera former och varierande höjder. I våra butiker hittar du ett brett utbud från många tillverkare.

LÄS OM SOVA-METODEN