Jobba hos SOVA

Blir du lätt blir kall när du sover? Med rätt säng, bäddmadrass, täcke, kudde och sängkläder håller du dig varm hela natten. Här går vi igenom hur olika material påverkar temperaturen och känslan när du sover och ger tips på sängar och andra produkter så du slipper frysa på natten.Vill du arbeta med välkända kvalitetsvarumärken i en organisation med en stark värdegrund och möjlighet till utveckling? Då är SOVA och Tempur Sealy något för dig. Som Sveriges största detaljhandelskedja inom sängar och världens största tillverkare av madrasser kan vi erbjuda en givande arbetsplats där vi alla bidrar till en bra arbetsmiljö och nöjda kunder.

Lediga säljtjänster

Ledig kontorstjänst

E-Commerce Manager

Att jobba hos SOVA

Att arbeta hos oss på SOVA är att vara en del av ett lag. Vi har ett gemensamt ansvar för att skapa en trivsam arbetsplats och för att göra våra kunder nöjda. Som medarbetare hos oss förväntas du visa engagemang, öppenhet, ansvar och respekt.

Engagemang

De medarbetare som trivs bäst hos oss visar ofta ett högt engagemang i såväl kunder som kollegor genom att vara modiga och nyfikna. Våra medarbetare bemöter nya människor med respekt, ställer frågor och visar ett intresse för deras behov. Vi tar initiativ och provar våra idéer. På så sätt inspirerar vi varandra och skapar tillsammans en arbetsplats att vi kan utvecklas och trivas på.

Öppenhet

Vi på SOVA strävar efter att vara öppna och transparenta i vår kommunikation och att skapa en arbetsplats där vi alla kan känna en trygghet i att uttrycka sina åsikter till kollegor och chefer. Vi vill uppmuntra en öppen dialog mellan medarbetare, från medarbetare till chefer och vice versa.

Ansvar och Respekt

På SOVA ansvarar vi alla för våra egna handlingar och står för dem. Vi tar också ansvar för varandra och hjälper varandra när det behövs. Vi respekterar kunder, kollegor och andra människor i vår omgivning och bemöter dem på ett ödmjukt sätt.

SOVA på LinkedIn

Ta del av nya tjänster och andra företagsnyheter först av alla.