VIKING BEDS SÄNGAR

VIKING BEDS SÄNGTYPER

KONTINENTALSÄNGAR

RAMSÄNGAR

STÄLLBARA SÄNGAR

MER FRÅN VIKING SÄNGAR

BÄDDMADRASS

SÄNGBEN

SÄNGGAVEL

OM VIKING SÄNGAR

GENUINT HANTVERK

Familjen Söderberg har byggt sängar i många år och för tillfället jobbar två generationer med att utveckla goda kvalitétssängar för oss som uppskattar hantverk och yrkesstolthet, ny teknologi och modern design. Tillsammans med sängbyggarna i Småländska Landsbro så har SOVAs utvecklingsteam tagit fram en kollektion om 6 sängar som du exklusivt hittar i SOVAs butiker. Samarbetet har fokuserat på att bygga sängar med hög kvalité och kombinera kunnandet från fabriken med vårt kunnande från butikerna. Sängar som är byggda enligt dina önskemål och behov som du kanske inte ens visste att du hade.

Viking sängar

SMÅLÄNNINGAR MED SUNT FÖRNUFT

Varje Viking beds säng är resultatet av en arbetsprocess i sökandet efter den perfekta sömnen. Därför lägger vi mycket tid och energi på att till exempel se hur nya typer av material kan kombineras med traditionellt hantverk. Att Vikings fabrik i Småländska Landsbro har många sängbyggare som är smålänningar med sunt förnuft i generna gör det självklart att inte tillverka sängar som är dyrare än nödvändigt.

VIKING UTSEDD TILL BÄSTA SÄNGMÄRKET PÅ MARKNADEN

Möbelhandlarna i Sverige har tre år i rad, utsett Viking till det bästa sängmärket på marknaden i en stor undersökning*. Utmärkelser vi så klart är glada och stolta över även om det viktigaste för oss är att du som kund sover gott. * Svenska möbelundersökningen 2010, 2011 och 2012. Sentor Gruppen AS.

FRAMKANT MED NY TEKNOLOGI

Att ligga i framkant när det gäller ny teknologi och modern design är en självklarhet för oss. För oss är varje säng resultatet av en arbetsprocess i sökandet efter den perfekta sömnen.

GARANTI

När man bygger, monterar och testar varje säng in i minsta detalj, ja då vågar man också lova att sängen håller. Därför lämnar vi på Viking 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott, samt 5 års garanti på motorer till ställbara sängar.

VILL DU PROVA EN VIKING SÄNG?

VAD SÄGER VÅRA KUNDERSOVA - STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE

På SOVA är vi stolta över vårt samarbete med Viking Beds of sweden. Sovas produktutvecklare har tillsammans med Viking Beds sängbyggare designat en kollektion om 6 sängar i modern design och svensk hög kvalité. När du köper en säng hos oss på SOVA ska du kunna känna dig trygg i att du investerar i god sömn. Därför välkomnar vi varumärken som står för komfort och kvalitet. God sömn börjar med ett gott val - något vi erbjuder i alla våra varuhus.