Tempur sängtyper

Tempur kontinentalsäng

KONTINENTALSÄNGAR

Tempur ramsäng

RAMSÄNGAR

Tempur ställbarsäng

STÄLLBARA SÄNGAR

Mer från Tempur

Tempur sänggavel

SÄNGGAVEL

Tempur bäddmadrass

BÄDDMADRASS

Tempur sängben

SÄNGBEN

Tempurkuddar

KUDDAR

Tempur

KOMBIMADRASS

Om Tempur sängar

ETT MATERIAL FÖR RYMDÅLDERN

På 70-talet påbörjade NASA utvecklingen av ett nytt material som skulle dämpa de påfrestningar astronauter får utstå vid rymdfärder. Resultatet blev ett tryckavlastande skum som gjorde det bekvämt för rymdresenärerna även i denna extrema situation. Tempur vidareutvecklade sedan materialet med samma namn, det som idag hjälper människor världen över att uppleva äkta tryckavlastning.
Tempur certifikat

HUR FUNGERAR TEMPUR?

Tempurmaterialets öppna cellformer sluter sig runt kroppen för effektivt stöd. Detta resulterar i en kroppsanpassad viloställning som avlägsnar smärtsamma tryckpunkter. Detta gör i sin tur att du blir mindre benägen att vrida och vända på dig i sömnen. Du får då chansen att verkligen sova ut om nätterna.

ETT VINNANDE KONCEPT

Tempurs patenterade formel är hemlig och finns bara tillgänglig för ett fåtal personer. Produkterna är däremot välkända och inköpta av sjukhus, vårdhem och sömncenter världen över. Tempur sängarhar kommit att bli en garant för skonsam komfort för den som bäst behöver det.

UTVECKLING SOM LEDORD

Tempurs produkter utvecklas ständigt och testas kontinuerligt, allt för att hålla hög kvalitet även i framtiden. Idag finns flera varianter av tempur sängar: Cloud, en lite mjukare variant av originalmaterialet, och Sensation vars känsla påminner mycket om den i en traditionell resårsäng.
Tempur utveckling

GARANTI

Alla nya och äkta produkter från Tempur garanteras vara fria från väsentliga defekter som uppstått vid tillverkningen eller som är följden av brister i materialet. Sängmadrasser och bäddmadrasser tjockare än 5cm levereras med en garanti på 10 år medan motorerna i ställbara sängar har en garanti på 5 år.
Tempur garanti

VILL DU PROVA EN TEMPURSÄNG?

Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra sängrådgivare att ringa upp dig inom 24h och boka in dig på en tid som passar dig.

[quform id="1" name="Boka sängbesök - Varumärkessida"]

Tempur sängar

SOVA – STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE

Sedan 1997 har SOVA samarbetat med Tempur, ett varumärke som skiljer sig lite från våra övriga leverantörer. Materialets unika egenskaper ger en speciell typ av känsla som man ibland behöver vänja sig vid, men många som väl provat en Tempursäng har svårt att tänka sig något annat. När du köper en säng hos oss på SOVA ska du kunna känna dig trygg i att du investerar i god sömn. Därför välkomnar vi varumärken som står för komfort och kvalitet. God sömn börjar med ett gott val - något vi erbjuder i alla våra varuhus.